Valla hocam biraz baştakilerde de sıkıntı var gibi onları yargılamak bana düşmez ama yanlış tedbirler alınıyor. Hafta sonu hiç değilse yasak olması bir nevi insanları uzak tutuyordu hafta sonu işim vardı Kadıköy tarafında mesela, gerçekten Kadıköylü biri yoktu hepsi Avrupa'dan Anadolu'ya geçen insanlardı gezmeye çıkmışlar. Bende matbaa işiyle uğraşıyorum anlaşmalı olduğumuz bir firmanın evraklarını bırakmak için geçtim sırf oraya Allah'tan Marmaray kalabalık değildi ya insanlar biraz korkak yaklaşıyor Marmaray a yoksa tıklım tıklım olurdu binmek istemiyorum öyle olunca açıkçası taşıyıcı kategorisine giriyorum annem babamla yaşıyorum kardeşimde var ufak belli mi olur etkilenir bana geçer ailemi o riske atmak istemiyorum mecbur kalmadıkça da dışarı çıkmıyorum Doğrusu budur yani
Aslen benimde yargılamam etmem doğru olmaz fakat kısıtlamayı iptal edip insanlarda rahat bi hava bıraktıran da hükümet dediğin doğru bilim kuruluna sorsan uzun bir müddet kısıtlamaların olması gerektiğini belirtiyorlardı onlar diye hatırlıyorum ama her ne olursa olsun bu ortam bırakılsada bırakılmasada biz önce kendimizi düşünmek zorundayız, topluma saygıyı felan geçtim artık. Bende bu haftasonu kısıtlandırmaları devam ederken şimdi haftaiçi ve haftasonu da bir anda kısıtlandırmaların iptal edilmesini 18 yaş altının da sokağa dökülmesini 65 yaş üstününde haftaiçi yada haftasonu farketmeksizin saat 10:00-20:00 arası dışarılarda gezmesini pek anlayamadım.