- Adım
- Ömer Faruk K
- Cihazım
- Redmi 6 Pro
- Meslek
- Technician
- Konular
- 90
yusuppp' Alıntı:Doğrudur hocam senin işin de kolay değil ama en azından bu ekolayzir sorunu çozmen mümkün mü acaba yada fix paketi hazırlasan ses kalitesi güzel oluyodu![]()
vefa85' Alıntı:Allah kolaylık versin hocam. Şu ana kadar kullandığım en iyi rom. Yeni sürümde yazı fontu nasıl olacak orjinali daha iyi bana göre. Bide kendi tarayıcısı ile indirdiğim zıp dosyalarını .bin şeklinde indiriyor.
Peki optimize etmeden kullansak hata ayıklama uygulaması açık olsa olmaz mı hocam ?sw33tking' Alıntı:
yusuppp' Alıntı:Peki optimize etmeden kullansak hata ayıklama uygulaması açık olsa olmaz mı hocam ?sw33tking' Alıntı:
dreamby43' Alıntı:allah sabır ve kolaylık versin
yeni final güncellemende başarılar
sw33tking' Alıntı:yusuppp' Alıntı:Peki optimize etmeden kullansak hata ayıklama uygulaması açık olsa olmaz mı hocam ?sw33tking' Alıntı:
@yusuppp
İnsanlar Unutuyor. Sen Biliyorsun Belki Ama, Unutanlar Sonra Başka Forumlarda Dengesiz Dengesiz Yorumlarla Yaptığımız Emeği Kötülüyor. Biz v5.5.8 'de bitmiş bir telefon yazılımından, sürüm çıkarmaya çalışıyoruz ve 2 gündür buna uğraşıyorum. Sizlere basit geliyor ama kusura bakmayın bu şekilde iyi bence.