flat_kil' Alıntı:Hocam merhaba recovery de instalition aborted yazdı ve yüklemedi sorun nedir acaba ? acil cevap verebilir misiniz telaşlandım biraz ?
sw33tking' Alıntı:flat_kil' Alıntı:Hocam merhaba recovery de instalition aborted yazdı ve yüklemedi sorun nedir acaba ? acil cevap verebilir misiniz telaşlandım biraz ?
@flat_kil
* Dosya Eksik İnmiş Olabilir
* Recovery Sürümün Düşük Olabilir.
* Cihazın 2.Parti İse Sorun Çıkarabilir.
* Wipeları Yapmadan Yüklüyorsan Ondan Olabilir.
flat_kil' Alıntı:sw33tking' Alıntı:flat_kil' Alıntı:Hocam merhaba recovery de instalition aborted yazdı ve yüklemedi sorun nedir acaba ? acil cevap verebilir misiniz telaşlandım biraz ?
@flat_kil
Hocam jellybean dan yüklemek istedim ondan olabilir mi ? Şimdi kitkat yükledim orjinal bu sefer de kingo root da telefonu discovery olarak görmüyor samsung olarak görüyor ?
sw33tking' Alıntı:flat_kil' Alıntı:sw33tking' Alıntı:@flat_kil
Hocam jellybean dan yüklemek istedim ondan olabilir mi ? Şimdi kitkat yükledim orjinal bu sefer de kingo root da telefonu discovery olarak görmüyor samsung olarak görüyor ?
Telefonun Rootlu ve CWM Recovery Yüklü Olmadan Yükleyemezsin. Jelly Beane Geri Dönüp Önce Rootla Sonra Cwm Recovery Kur, Sonra Bu Romu Yükle.
flat_kil' Alıntı:sw33tking' Alıntı:flat_kil' Alıntı:Hocam jellybean dan yüklemek istedim ondan olabilir mi ? Şimdi kitkat yükledim orjinal bu sefer de kingo root da telefonu discovery olarak görmüyor samsung olarak görüyor ?
Telefonun Rootlu ve CWM Recovery Yüklü Olmadan Yükleyemezsin. Jelly Beane Geri Dönüp Önce Rootla Sonra Cwm Recovery Kur, Sonra Bu Romu Yükle.
Hocam onu biliyorum zaten rootladım ama benim önceki indirdiğim recoverylerden yaptım o yüzden mi olmadı acaba ? Sizin konuda verdiğiniz recoveryden mi yapıyım tekrardan ?
Edit : Hocam tekrar döndüm jellybean a recovery v6.0.2.8 yani sizin konuda verdiğiniz ile denedim yine aynı sorunu verdi napacam ben şimdi ? Adımlara teker teker uyuyorum rom işini ilk defa yapmıyorum yani belirtmek istedim![]()