Rom [Discontinued] [PORT][4.4.2] [ MIUI V6 - 5.8.13 ] GM Discovery 4-16Gb TÜRKÇE [ FİNAL ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
RE: [PORT][4.4.2] [ MIUI V6 - 5.4.10 ] GM Discovery 4-16Gb TÜRKÇE by Sw33tking

yavuz-x' Alıntı:
sw33tking' Alıntı:
yavuz-x' Alıntı:
wipe yapmadan direk kuruyorum ..show log tıkladım kayıp giden yazılar oldu..baya bi hata var galiba..sona doğru okuyabildiklerim örneğin  minzip: error wariting 32768 bytes from zip file from 0xbee5d994: no space left on device
minzip: can't extract entry to file.
minzip: Error extracting "/system/lib/libchorome.1985.135.so"
gibi şeyler yazılı..

Aynı sürüm üzerine kurmuyorsun değil mi?
[font='Open Sans', sans-serif]Philz Touch Recovery 6.5.79 kullanıyorum..ilk sayfadaki ki şu anda göremedim eski romlara ulaşmak için tıklayın bölümünden [font='Open Sans', sans-serif]MIUI V6 - 5.4.9 full yazılımını yükledim..sıkıntı ve sorun yok herşey harika..arkasından wipe yapmadan direk [size=large][font='Open Sans', sans-serif]MIUI V6 - 5.4.9 =>> 5.4.10 OTA güncellemesini yükleyim dediğimde status hatası ve yükleyemiyorum..aynı sürüm üzerine kurmuyorsun değilmi derken bu şekilde kurmaya çalışıyorum..bi yerde yanlışım mı var yoksa cihaz 4 gb ilk sürüm ondan mı anlamadım..

Şuan yerimde değil ama gün içerisinde full romu yayınlarım birde onu de. O kadar indirilme yapılmış sadece sende sorun olmuş.

yavuz-x

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Konular
2

sw33tking' Alıntı:
yavuz-x' Alıntı:
sw33tking' Alıntı:
Aynı sürüm üzerine kurmuyorsun değil mi?
[font='Open Sans', sans-serif]Philz Touch Recovery 6.5.79 kullanıyorum..ilk sayfadaki ki şu anda göremedim eski romlara ulaşmak için tıklayın bölümünden [font='Open Sans', sans-serif]MIUI V6 - 5.4.9 full yazılımını yükledim..sıkıntı ve sorun yok herşey harika..arkasından wipe yapmadan direk [size=large][font='Open Sans', sans-serif]MIUI V6 - 5.4.9 =>> 5.4.10 OTA güncellemesini yükleyim dediğimde status hatası ve yükleyemiyorum..aynı sürüm üzerine kurmuyorsun değilmi derken bu şekilde kurmaya çalışıyorum..bi yerde yanlışım mı var yoksa cihaz 4 gb ilk sürüm ondan mı anlamadım..

Şuan yerimde değil ama gün içerisinde full romu yayınlarım birde onu de. O kadar indirilme yapılmış sadece sende sorun olmuş.
okey..aynen bu sorun neden oldu çözemedim ve anlamadım..ilgin için tekrar teşekkürler..full romu (5.4.10)akşam indirmiştim gene aynısımı..ondada haritalarda sorun yaşamıştım..

kayaalp375

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
0
RE: [PORT][4.4.2] [MIUI V6 - 5.4.9] GM Discovery 4-16Gb TÜRKÇE by Sw33tking

sw33tking' Alıntı:
kayaalp375' Alıntı:
rom güncelleme isteyip duruyor. güncelleme buradan verilecek mi? bu güncelleme de ne gibi düzelmeler olacak? bir de messenger uygulamasında sohbet baloncuğu açılmıyor nasıl düzeltebilirim? cevap verirseniz sevinirim.

Güncelleme dosyası hazır. Şimdi mobildeyim, yarın bi mani olmazsa yayınlayacağım. Sohbet balincuğunu messenger içinden yapacaksın. Ayarlar kısmında...
kardeş bu işleri pek bilmediğimden soruyorum bu güncellemeyi kurarsak herhangi bir uygulama sıfırlanır mı? romu ilk attığımızda olduğu gibi olur mu yani? veya dahili depolamadaki dosyalara zarar gelmez dimi?

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90

kayaalp375' Alıntı:
sw33tking' Alıntı:
kayaalp375' Alıntı:
rom güncelleme isteyip duruyor. güncelleme buradan verilecek mi? bu güncelleme de ne gibi düzelmeler olacak? bir de messenger uygulamasında sohbet baloncuğu açılmıyor nasıl düzeltebilirim? cevap verirseniz sevinirim.

Güncelleme dosyası hazır. Şimdi mobildeyim, yarın bi mani olmazsa yayınlayacağım. Sohbet balincuğunu messenger içinden yapacaksın. Ayarlar kısmında...
kardeş bu işleri pek bilmediğimden soruyorum bu güncellemeyi kurarsak herhangi bir uygulama sıfırlanır mı? romu ilk attığımızda olduğu gibi olur mu yani? veya dahili depolamadaki dosyalara zarar gelmez dimi?

hayır gelmez

husmer_22

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Konular
34

Birde ikonlar daha kucuk gibi

caglar b

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
çağlar
Konular
0

hocam 5.4.10 sürümünü kuramıyorum. acaba tam sürüm
rom rom paylaşmanız mümkün mü?

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90

caglar b' Alıntı:
hocam  5.4.10 sürümünü kuramıyorum. acaba tam sürüm
rom rom paylaşmanız mümkün mü?

Recoveryden direk install diyerek kurman gerekiyor. Şimdi yerimde değilim, şehir dışına çıkmak zorunda kaldım. Gelince yayınlayabilirim. 1-2 Gün içerisinde.....

Skywriter

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
9

hafıza ile ilgili verdiğin iki fixte de sorun oluyor hocam. sd kartı görmüyor telefon

mtndzn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
1

mrb,
bu romla miui'ye söylemediğim laf kalmadı sayenizde.

kamerayı acınca sd kart tak diyor ama kart takılı, foto çektirmiyor.
bilgisayara bağlanmıyor,
ne rom yükleme yapabiliyorum nede veri aktarımı. kaldık öyle dall gibi.
ikonlar kocaman, gözümüze mi sokuyorsunuz ne anlamadım.
ram kullanım çok 1 gb ram den boş sekilde 650 ve üstü kullanımırmı yahu.

kısacası rüküş.

emrekibar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre Kibar
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
0

yavuz-x' Alıntı:
sw33tking' Alıntı:
yavuz-x' Alıntı:
MIUI V6 - 5.4.10 uygulamasını yüklediğimde haritalarda hata alıp açamadım..bütün denemelerime rağmen..cihazım 4gb ilk sürüm bu arada..lakin MIUI V6 - 5.4.9 sürümünde böyle bi hata almadım ve şu an onu kullanmaktayım mecburen..5.4.10 ota güncellemsini yüklediğimde de status7 hatası verdi iki defa deneme rağmen..ne yapmam gerekli bilmiyorum..haritaları yüklediğimde kaldırıp tekrar kurun diyor..kaldırıyorum tekrar kuruyorum..gene kaldırıp tekrar kurun diyor..5.4.9 a devam mı yoksa 5.4.10 dan mahrum mu kalıcam..

5.4.10 ota güncellemesini kullanıyorum. Önceki mesajdaki gibi kullanabiliyorum. Status 7 hatasının üstünde başka ne yazıyor. Tam yazabilir misin.
aynen yazıyorum..
yeni izinler ayarlanıyor...
set_metadata: some changes failed
E: error in /stroge/sdcard1/Miui_v6_5.4.9_to_5.4.10_OTA.zip
(Status7)
E:Installation aborted.
pres any key to continue.
No files found.
bendede aynı sorunu veriyor. Status 7 bende philz touch recovery kullanıyorum ondan kaynaklı olabilirmi ? 

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt