- Adım
- Ömer Faruk K
- Cihazım
- Redmi 6 Pro
- Meslek
- Technician
- Konular
- 90
- Konu Sahibi Konu Sahibi
RE: [PORT][4.4.2] [ MIUI V6 - 5.4.10 ] GM Discovery 4-16Gb TÜRKÇE by Sw33tking
Şuan yerimde değil ama gün içerisinde full romu yayınlarım birde onu de. O kadar indirilme yapılmış sadece sende sorun olmuş.
yavuz-x' Alıntı:[font='Open Sans', sans-serif]Philz Touch Recovery 6.5.79 kullanıyorum..ilk sayfadaki ki şu anda göremedim eski romlara ulaşmak için tıklayın bölümünden [font='Open Sans', sans-serif]MIUI V6 - 5.4.9 full yazılımını yükledim..sıkıntı ve sorun yok herşey harika..arkasından wipe yapmadan direk [size=large][font='Open Sans', sans-serif]MIUI V6 - 5.4.9 =>> 5.4.10 OTA güncellemesini yükleyim dediğimde status hatası ve yükleyemiyorum..aynı sürüm üzerine kurmuyorsun değilmi derken bu şekilde kurmaya çalışıyorum..bi yerde yanlışım mı var yoksa cihaz 4 gb ilk sürüm ondan mı anlamadım..sw33tking' Alıntı:yavuz-x' Alıntı:wipe yapmadan direk kuruyorum ..show log tıkladım kayıp giden yazılar oldu..baya bi hata var galiba..sona doğru okuyabildiklerim örneğin minzip: error wariting 32768 bytes from zip file from 0xbee5d994: no space left on device
minzip: can't extract entry to file.
minzip: Error extracting "/system/lib/libchorome.1985.135.so"
gibi şeyler yazılı..
Aynı sürüm üzerine kurmuyorsun değil mi?
Şuan yerimde değil ama gün içerisinde full romu yayınlarım birde onu de. O kadar indirilme yapılmış sadece sende sorun olmuş.