Rom [Discontinued] [MIUI v7 ][ 5.9.1 ][4.4.2][Elife E3] GM Discovery 4-16Gb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
hocam ayda bir full rom gelicek diye wipesiz çacesis 6 nin ustune kurduğum .20 yi kullanıyorum o bile harika.full rom bu ay var mi?ona gore tertemiz bir kurulum yapayim diyorum:)
bide viper4 un kapanma sorunu olmus arkadaşta.uygulamalarin tumunu carpiyla kapattigmiz yerde viperi tutup assa cekerse kilit simgesi cikar ustte.kapanmiyor oyle ;)
bide ben soru sorayim bari.kulaklık takınca cikan guvenli ses olayini nasil kapatıriz acaba ?
edit:ustam akliman bisi takildi.ota supported surumu biraz gec kursak ustune 1 den fazla ota gelmisken mesela.sirayla kurar mi yoksa en son otayi mi verir?sanirim öyle olursa ota uyumsuz olur kuramayiz?

• Viper4Android 'in Çoğu Sürümü, Miui İle Uyumsuzdur. Uygun Olanını Bulman Gerek.
  • Orjinal Ayarı Olduğu İçin Kapatmıyorum. Gereklide Bence. Çünkü Ben "Mi-Headphone" Kulaklık ile Kullandığımda Aşırı Ses Veriyor ve Uyarıyor. Mantıklısıda Böyle olmalı Bence..
  • 5.8.27 Sürümünü Temiz Kurarsan, Hiç bir Sorun Yaşamazsın. Gelecek OTA 'larda ROM'dan Neler Çıkarılıyorsa, Yükleme Komutlarına Bu Dosyalar Yazılıyor ve Gerektiği Gibi Siliniyor.
  • Ota Uygulaması, Sadece Yeni Sürümü Buluyor. Sen 5.8.27 Sürümündeysen (Sonraki Sürüm 5.9.1 ise) 5.9.11 Sürümünü Bulmuyor. Yani Sürümler Arasında Atlama Yok. O yüzden İçin Rahat Olsun.

husmer_22

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Konular
34
"Korsan Yapımcıların" Romuna Benzemez. Hatasız Rom ;)

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Rom senin rom un kardeş ama bende atıyor equ ya girince
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90

mbunal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
M.Barış ÜNAL
Cihazım
Xiaomi MiMax
Konular
13
Skype, Whatsapp, Viber, Facebook Messenger vs...
Tamamda bunlar dialer değil. Ben dialer soruyorum. Mesela cm s3de yok görüntülü görüşme. Bi dialer ile sadece cep numarasını çevirerek görüntülü görüşme yapabilir miyim?

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Tamamda bunlar dialer değil. Ben dialer soruyorum. Mesela cm s3de yok görüntülü görüşme. Bi dialer ile sadece cep numarasını çevirerek görüntülü görüşme yapabilir miyim?

Bizde onu diyoruz zaten. Miui de yok. Önceden de yoktu, şimdide yok. 3.parti programlar kullanmak zorundasınız.

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
Bizde onu diyoruz zaten. Miui de yok. Önceden de yoktu, şimdide yok. 3.parti programlar kullanmak zorundasınız.
Önceden vardı.Samsung touchwiz tabanlı romlarda görüntülü görüşme yapabiliyorduk.En azından n7000 için böyleydi.Ancak 4.8.8 ile geliştirmeyi durdurdular samsung tw tabanlı miui romlarını.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
V
Önceden vardı.Samsung touchwiz tabanlı romlarda görüntülü görüşme yapabiliyorduk.En azından n7000 için böyleydi.Ancak 4.8.8 ile geliştirmeyi durdurdular samsung tw tabanlı miui romlarını.

V5 den bu yana ben hiç görmedim.

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
Samsung tw tabanlı miui v7 yapsınlar yine olur.Yada gm discovery için stock 4.4 romunun üzerine miui v7 yapsalar,inşa etseler,koysalar(anladınız işte) gm discovery içinde görüntülü görüşme olur.En azından benim fikrim böyle.Sizin yaptığınız bu rom saf miiui mı yoksa altında cm/omni vs varmı?

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Samsung tw tabanlı miui v7 yapsınlar yine olur.Yada gm discovery için stock 4.4 romunun üzerine miui v7 yapsalar,inşa etseler,koysalar(anladınız işte) gm discovery içinde görüntülü görüşme olur.En azından benim fikrim böyle.Sizin yaptığınız bu rom saf miiui mı yoksa altında cm/omni vs varmı?
Orijinal stock KitKat üzerine yapılı ;)

HasanVersion

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
iPhone 13
Meslek
Üni Öğrenci
Konular
4
Hocam çok acil yardıma ihtiyacım var.Tekrar Romu yüklerken dediğiniz gibi yaptım TWRP üzerinden Format System demişsiniz falan ben onu advanced wipeden seçip yaptım sonra install kısmına geldim seçtim yükleniyordu hata verdi failed oldu. Restart attım. Artık bootta kalıyor? Recoverye de giremiyorum hocam napabilrim telefon elimde kaldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt