- Adım
- anda
- Cihazım
- s7
- Konular
- 78
Tek simle deneyip yazarmisiniz bi hocamyok hocam öyle hiç denemedim denemek lazım öyle
Tek simle deneyip yazarmisiniz bi hocamyok hocam öyle hiç denemedim denemek lazım öyle
Bendede 5g problemli bazı günler hiç bağlantı gitmiyor bazı günler saate 10 defa gidip geliyor.Dayak yeseydimde dirençli cihaz almasaydım keşkeResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Tek simle test ettim şimdi fark şu çift sinde iken bu testleri bitiremiyordum ve şuan görüldüğü üzre testleri bitirdim ve devamında bir kaç video izledim ve sitelerde gezdim ortalama şebeke gitmeden 5dk yakın kullanabildim ve cihazın arkasi ısındı aynı oyun oynamış gibi normalde pubg fln oynadığınmda böyle ısınıyor yani oyun oynamış gibi ısındı sonra şebeke gitti geldi yine 2 sim takılı iken 1dk anca aktif oluyor sonra şebeke gidip geliyor sapıtıyor tek simde testlerimde ortalama 5dk ve üzeri sorunsuz kullandım sanırım telefoncunun dediği doğru
Valla bende bunu satıp başka cihaz alacağım bunla uğraşmak istemiyorum aslında çok guzel bir sorunum yok 5g den başkaBendede 5g problemli bazı günler hiç bağlantı gitmiyor bazı günler saate 10 defa gidip geliyor.Dayak yeseydimde dirençli cihaz almasaydım keşke![]()
Arkadaşlar 5g ye neden ihtiyacıniz var 4g hangi işinizi görmüyor veya 4g hızı size nerede yetmiyor merak ettimValla bende bunu satıp başka cihaz alacağım bunla uğraşmak istemiyorum aslında çok guzel bir sorunum yok 5g den başka
Var olan şeyi neden kullanmayalım + kullanmasakta yakında 5g vs diyerek telsiz kullanımlarına zam yaparlarArkadaşlar 5g ye neden ihtiyacıniz var 4g hangi işinizi görmüyor veya 4g hızı size nerede yetmiyor merak ettim![]()
Var olan şeyi neden kullanmayalım + kullanmasakta yakında 5g vs diyerek telsiz kullanımlarına zam yaparlaren azından kullanalım