Yardım Dirençli cihaz 5g şebeke kopması

deepblack

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HASAN
Cihazım
mi8 SE
Konular
28
Cihazım dirençli çift sim aktif biri Turkcell diğeri Vodafone 2 sinde de 5g aktif ortalama teslerimde 400mb Turkcell 300 350 MB Vodafone hız veriyor

Asıl sorun cihazı 5g alıp internete baglaniyorum birden 2 şebekede gidiyor sonra şebeke geliyor ama 4.5g 5g seçme alanı aktif olmuyor şebeke varken o surecte internette yok

4.5 alıyorum sonra diğer hattı alıyorum 5 g gene aynı sorunlar yani 2 hattında akşam tek tek de denesem ilk seferinde internet oluyor sonra birden 2 şebekede gidiyor aynı anda 4.5g de hiçbir sorun yok nerdeyse 7 aydır kullanıyorum

BatTech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0
Cihazım dirençli çift sim aktif biri Turkcell diğeri Vodafone 2 sinde de 5g aktif ortalama teslerimde 400mb Turkcell 300 350 MB Vodafone hız veriyor

Asıl sorun cihazı 5g alıp internete baglaniyorum birden 2 şebekede gidiyor sonra şebeke geliyor ama 4.5g 5g seçme alanı aktif olmuyor şebeke varken o surecte internette yok

4.5 alıyorum sonra diğer hattı alıyorum 5 g gene aynı sorunlar yani 2 hattında akşam tek tek de denesem ilk seferinde internet oluyor sonra birden 2 şebekede gidiyor aynı anda 4.5g de hiçbir sorun yok nerdeyse 7 aydır kullanıyorum
5G yeni çıktı 1 günde stabil çalışmaz herhalde. yurt içi iphone 15 pro kullanıyorum 5g arada gelip gidiyor gelince de hiç çekmiyor 5g hız testinde 80 90mb hız alırken 4.5g de 350 400mb hız alıyorum.

deepblack

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HASAN
Cihazım
mi8 SE
Konular
28
aynı cihazın tr olanı eşimde mevcut benim hatları onun telefona takıyorum hiç bir problem yaşamadan 5g aktif kullanıyorum eşimin hattı benim telefona takınca sapıtıyor gene eşim ilk günden beri 5g sorunsuz kullanıyor ne telefonda hat gitmesi nede başka bir problem yok ama benim cihaz dirençli oldugu için 5g aktif edince sapıtıyor

BatTech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0
aynı cihazın tr olanı eşimde mevcut benim hatları onun telefona takıyorum hiç bir problem yaşamadan 5g aktif kullanıyorum eşimin hattı benim telefona takınca sapıtıyor gene eşim ilk günden beri 5g sorunsuz kullanıyor ne telefonda hat gitmesi nede başka bir problem yok ama benim cihaz dirençli oldugu için 5g aktif edince sapıtıyor
dirençli cihazda 5g aktif ederken şebeke komple mi gidiyor yoksa sadece 4.5g de mi şebeke veriyor

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78

Hocam 5g şuan sadece band 1 üzerinden hizmet veriyor 5g band 1 gidince muhtemelen ağ kesiliyordur 4g yi kullanın zaten şuan 5g gerçek 5g değil sadece yazıdan ibaret

deepblack

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HASAN
Cihazım
mi8 SE
Konular
28
dirençli cihazda 5g aktif ederken şebeke komple mi gidiyor yoksa sadece 4.5g de mi şebeke veriyor
Evet hocam 4.5g den 5g aliyorum cihazı 1 alır almaz hız testi veya internete giriyorum 5saniye sonra 2 hat birden düşüyor komple gidiyor şebeke sonra geri geliyor ve sebeke var gorunsede ne arama yapıyor nede armaa geliyor birden kesiliyor bekliyorum böyle düzelir diye aradan bir kaç dakika geçiyor şebekeler geliyor internet geliyor ve tekrar ardından şebekeler gidiyor sar başa yani kısır döngü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 5g şuan sadece band 1 üzerinden hizmet veriyor 5g band 1 gidince muhtemelen ağ kesiliyordur 4g yi kullanın zaten şuan 5g gerçek 5g değil sadece yazıdan ibaret
Orasını bilemiyorum krall 4.5 g de 70 MB fln test sonunucu 5g de 400mb ve üzeri hız aliyorum tabi şebeke gidince testi sonuçlandırmiyorum lakin gözle gorunuyor üzerine 400mb ekliyor

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
Telefon modeli nedir dirençli olan kodunu yazarmisiniz

deepblack

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HASAN
Cihazım
mi8 SE
Konular
28
Mi 14t cihaz

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Sanırım bu yeterli

Bulunduğum yerde telefoncuya gittim 4.5g tek anten kullanıyor 5g 2 anten kullanıyor bu sebebten base mi ne ısınıyormus fln direnç var diye o yüzden oluyor fln dedi ama hiç birşey anlamadım dediklerinden :)

Son düzenleme:

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
Mi 14t cihaz

Sanırım bu yeterli

Bulunduğum yerde telefoncuya gittim 4.5g tek anten kullanıyor 5g 2 anten kullanıyor bu sebebten base mi ne ısınıyormus fln direnç var diye o yüzden oluyor fln dedi ama hiç birşey anlamadım dediklerinden :)
Tek sim takili iken denedinizmi hocam 5g yi

deepblack

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HASAN
Cihazım
mi8 SE
Konular
28