Mod Direnç değişmiş cihazda NFC'nin aktif edilmesi

snip_er

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
0
Hala NFC kullanamayan var mı

activex06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
A32
Konular
0
Arkadaşlar merhaba note 12 pro 5g var 82 k direncli nfc calismiyor android 14 ama cihaz magisk ile rootlanmadan nfc acmanin bir yolu yokmu
Bir yolu var.Bl kapalı 82 direçli fake romlu cihaza hindistan romu hariç istediğin stock romu kur.Daha önce SMOMIXN fake romun tüm sistem dosyalarını yedek alman gerekiyor.Yedek aldığın sistem dosyalarının içinde cust.bin dosyasını Orjinal güncel stock roma sp flash toola geri yüklediğinde nfc çalışır twrp ve magisk olmadan.Ama bunu yaptığında tek sorun ota dan güncelleme almazsın.Artı yönleri nfc çalışır stock rom olur ve sistem güncell olur magis gibi rootlarla uğraşmazsın eksi yönleri otadan güncelleme almaz.Yada aramızda çok zeki arkadaşlar varsa cust.bin editler herkeste her romda çalışır.Bu gibi sorunları çözenler hep xda ve gibhub kod bilgisi tecrübesi olanlar yapıyor.

Mami1985

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
14
Bir yolu var.Bl kapalı 82 direçli fake romlu cihaza hindistan romu hariç istediğin stock romu kur.Daha önce SMOMIXN fake romun tüm sistem dosyalarını yedek alman gerekiyor.Yedek aldığın sistem dosyalarının içinde cust.bin dosyasını Orjinal güncel stock roma sp flash toola geri yüklediğinde nfc çalışır twrp ve magisk olmadan.Ama bunu yaptığında tek sorun ota dan güncelleme almazsın.Artı yönleri nfc çalışır stock rom olur ve sistem güncell olur magis gibi rootlarla uğraşmazsın eksi yönleri otadan güncelleme almaz.Yada aramızda çok zeki arkadaşlar varsa cust.bin editler herkeste her romda çalışır.Bu gibi sorunları çözenler hep xda ve gibhub kod bilgisi tecrübesi olanlar yapıyor.
Dirençliyse olmaz+convert romlarda genellikle nfc bozuk çalışır.

activex06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
A32
Konular
0
Dirençliyse olmaz+convert romlarda genellikle nfc bozuk çalışır.
Kim olduğunu bilmiyorum ama aşırı özgüvenli ve herşeyi bildiğini sanıyorsun.Söylediklerim kesin redmi 12 pro 5g varyantı ülkeye resmi olmayan yollarla girdi çoğunda fake yazılım var.Yapacakları şey mtk clientle fake romun yedeğini almak sonra orjinal stock yazılımını sp flashla yüklemek telefon orjinal olduğunda yedeklerdeki cust bin geri yüklemek.Şuan bende redmi 12 pro 5g dirençli var bl kapalı orjinal tr stock romlu ve nfc açık.

Mami1985

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
14

Kim olduğunu bilmiyorum ama aşırı özgüvenli ve herşeyi bildiğini sanıyorsun.Söylediklerim kesin redmi 12 pro 5g varyantı ülkeye resmi olmayan yollarla girdi çoğunda fake yazılım var.Yapacakları şey mtk clientle fake romun yedeğini almak sonra orjinal stock yazılımını sp flashla yüklemek telefon orjinal olduğunda yedeklerdeki cust bin geri yüklemek.Şuan bende redmi 12 pro 5g dirençli var bl kapalı orjinal tr stock romlu ve nfc açık.
Sla/daa error yüzünden tüm romu sp flash tooldan bypassla atamazsın ruby cihazda böyle bir sorun var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yedeklediğin .bin dosyasını mtk clientle tek yazabilirsin sp flash tool ile yazamassın
cust.bin dosyasını Orjinal güncel stock roma sp flash toola geri yüklediğinde nfc çalışır
Önceki mesajında bunu demişsin.
Demişim onuda dikkate alsaydın keşke hangi değerde direnç kullanıldığına göre nfc durumunu değişir.

Son düzenleme:

prof

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serdal
Cihazım
22101316C
Konular
0
Arkadaşlar 3 yıldır redmi not 12 pro 5g kullanıyorum Root olayından pek haz etmediğimden BL açık Costum Rom kullanıyorum NFC açık Xiaomi EU özelleştirmesi TUREVOS 1.2 Kullanıyorum.Root Yok .Yukarıdaki bilgileri okudum BL kapalı Tr yada TW son güncel room kurup MTK cilent ile NFC dosyasını geri yukler isen NFC çalışacak okudum. 82 k direnc mevcut

ci021

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
cihat
Cihazım
redmi4
Konular
11
Teşekkürler elinize sağlık

activex06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
A32
Konular
0
Rota gerek yok Bilinmeyen costum roma gerek yok bl kiliti açmanıza gerek yok bunu yaparsanız nfc çalışır ota çalışır.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt