Mod Direnç değişmiş cihazda NFC'nin aktif edilmesi

Merkez

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
8
arkadaslar konudan bagimsiz bir sorum olacak. direnc islemi yapilip imeisi fixlenmis bi cihaz avr ama 1 yil sonra klonlu imei diye mesaj geldi. simdi bu durumda yeni imei icin nasil bi islem yapilmasi gerekiyor.
150/200 TL ye arıyorlar kilit açık kapalı fark etmez

jjayus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
RedmNote12Pro5G
Konular
0
Merhabalar ;
Redmi Note 12 Pro 5g cihazım var miu v14 yüklüydü fakat çekim sorunları yaşadığımdan dolayı aldığım yere götürdüm direnç atıldı (kaç k olduğunu bilmiyorum fakat ufak bir güncellemesi vardı cihazın yaptım sorun çıkmadı )dendi ve cihaz hyperos 1.0.2.0 versiyonu ile geldi fakat bu yazılımda nfc hiç görünmüyor. Aradığımda zaten bu versiyonda olmadığını belirttiler. Şimdi bu yöntemi gördüm denemek istiyorum . Fakat rootu nasıl atacağımı ve hangi yöntem ile atacağımı bilmiyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz.

Barca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
13 pro 5g
Meslek
Tekniker
Konular
105
Merhabalar ;
Redmi Note 12 Pro 5g cihazım var miu v14 yüklüydü fakat çekim sorunları yaşadığımdan dolayı aldığım yere götürdüm direnç atıldı (kaç k olduğunu bilmiyorum fakat ufak bir güncellemesi vardı cihazın yaptım sorun çıkmadı )dendi ve cihaz hyperos 1.0.2.0 versiyonu ile geldi fakat bu yazılımda nfc hiç görünmüyor. Aradığımda zaten bu versiyonda olmadığını belirttiler. Şimdi bu yöntemi gördüm denemek istiyorum . Fakat rootu nasıl atacağımı ve hangi yöntem ile atacağımı bilmiyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz.
YouTube yorumuna da yazmışsınız sanırım cevap vermiştim. Yine vereyim. NFC görünmüyorsa global rom yüklenmesi lazım. Görünüp çalışmıyorsa bu yöntem geçerli

REDD12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
REDD
Cihazım
Redmi
Konular
0
Bunu nasil kuracagim,calistiracagim .yukledim zipi cikarttim ama birsey olmadi

musaasnas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
DARK OWL
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Konular
0
Merhabalar ;
Hyperos yüklü ise cihazında flashboot ile hyperos un Endonezya 1.0.3.0 versiyonu kur nfc otomatik olarak açık ve aktif şekilde çalışıyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-06-29-00-04-49-565_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2024-06-29-00-04-49-565_com.android.updater.jpg
    107,4 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_2024-06-29-00-05-22-450_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2024-06-29-00-05-22-450_com.android.settings.jpg
    255,8 KB · Görüntüleme: 18

evolution77

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
SAFFET
Cihazım
redmi note7
Konular
0
Hyperos yüklü ise cihazında flashboot ile hyperos un Endonezya 1.0.3.0 versiyonu kur nfc otomatik olarak açık ve aktif şekilde çalışıyor
redmi note 12 pro 5g cihazınız var 82k dirençli.endonezya rom kurunca nfc aktif olduğunu mu söylüyorsunuz.
sizin cihaz nedir ve kaç k dirençli...

Excellent56

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serham
Cihazım
Mi 9t
Konular
8
Hyperos global rom var dirençten sonra NFC gitmişti. Bu mod ile geri geldi. Ama telefon güncelleme aldığında root gidiyor mu?

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
55
Her cihazda oluyor mu