Yardım Desteklenmeyen yazılım hatası

yakhubx123

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
a
Cihazım
Note 13 Pro+
Konular
23
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
-
Telefon Modeli
Redmi Note 13 Pro Plus 5G
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba. Telefona rom kurulmuyor, desteklenmeyen yazılım hatası alıyorum. Mifirmden EU indirdim, Indo indirdim ve desteklenmeyen yazılım hatası alıyorum. Global rom dosyalarında sorun var, RARdan çıkmıyor, veri hatası yazıyor. (global rom dene diyecek olanlar için). Ne yapabilirim? Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?

Ekli dosyalar

• 20240718_174521.jpg
    20240718_174521.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 149

Dj_Megamix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sanane
Cihazım
oyan
Konular
0
konu eskimiş ama 4 sayfa boyunca okudum yok IDM yok winrar falan yazılmış alakasız şeyler cihaz cn ise cn rom atılacak IN ise in Atılacak global veya tr birbirine uyar eea rom ise eea atarsanız düzelir. orjinal romu önemli olan ama cn romda Türkçe dil bulunmadığından convert rom atmanız gerekir. bu problem cust dosyasından kaynaklanır. tr rom atıp sadece cn cust.img yazarsanızda düzelme olasılığı yüksek

Oyla:

yakhubx123

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
a
Cihazım
Note 13 Pro+
Konular
23
konu eskimiş ama 4 sayfa boyunca okudum yok IDM yok winrar falan yazılmış alakasız şeyler cihaz cn ise cn rom atılacak IN ise in Atılacak global veya tr birbirine uyar eea rom ise eea atarsanız düzelir. orjinal romu önemli olan ama cn romda Türkçe dil bulunmadığından convert rom atmanız gerekir. bu problem cust dosyasından kaynaklanır. tr rom atıp sadece cn cust.img yazarsanızda düzelme olasılığı yüksek
Teşekkürler, sorunu zamanında kendim hallettim gibi. Global, TR, RU, INDO, INDIA romlarının sadece HyperOS 1'in ilk versiyon dosyaları kuruluyor, kurulumdan sonra kendisi güncelleme alıyor. Ancak hiçbir şekilde EEA kurulmuyor, her yolu denedim EEA için. Şu an gerekmiyor, rom değişimi yapmak istediğimde söylediğim gibi sadece HyperOS1 kurup güncelliyorum. Belki EEA için söylediğiniz cust.img dosyasıyla denerim zamanım olduğunda. Yanıtınız için teşekkürler

Oyla:

mmkekec

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
nougat
Cihazım
xiaomi
Konular
1
Eyvallah ustam. Deneyeceğim.

Oyla:
Üst Alt