hocam magisk anager apk içinden ayarlardan beta tikini kaldırın bida deneyinResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
20.4 sürümünü de kurdum bu şekilde ve twrpden sonuç yine ayni
walla hocam onca root attım onca rom değiştirdim hiç böyle bir sorun yaşamadım unroot yapıp hyani unistaller yapıp 20.4 ile temiz kurulum yaptınızmıRobot Explorer ile /Data klasörüne baktığımda magisk klasörü var ve içerisinde boot dosyası mevcut. Şu an güncelleme kanalı stabilde hocam.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
hayır hocam n/a yüklemem olmamaış anlamında değil sıkıntı yok anlamında suan zaten eğer rootlu bir progrm açmayı denerseniz anlarsınızBen de ilk kez karşılaşıyorum böyle bir şey ile hocam. Şimdi dikkatimi çekti magisk sürümü 20.4 fakat yüklendi kısmında N/A yazıyor yani yükleme olmamış. Bunu neden yapar bilginiz var mı?
yok hocam ne alaka adway rootlu çalışan bir uygulamadırRoot checker ile test ettim evet sorun yok gözüküyor. Adaway kuracağım o da magisk sistemsiz kurulum yapmam gerektiğini söylüyor bu yüzden magisk sorununu çözmek istiyorum.
hocam magisk ayarlarında şöyle bir seçenek olması lazım bunu etkinleştirip yeniden başlatınEvet root ile çalışıyor ama kaynakları güncellemek isteyince bu hatayı veriyor. Magisk de tam çalışmadığı için sistemsiz host ayarlarına giremiyorum.