Mi hesabı oluşturmadım hocam ama bu dediğim gizli özelliği aktifleştirmiştim işe yarar mı format atmadan veya twrp dediğiniz olayda ona göre ilerlemek istiyorum
Bunu bir sitede buldum isterseniz bir deneyin zaten bu son artık geriye harf formattan başka birşey kalmıyor
. Android Cihaz Yöneticisi‘ni kullanarak telefon desen kilidi kırma
Daha önce bahsedildiği gibi, aşağıdaki yöntem sadece Android Cihaz Yöneticisi‘nin etkin olduğu cihazlara uygulanır.
1. Bir bilgisayar veya başka bir cep telefonunda şu adresi ziyaret edin: google.com/android/devicemanager
2. Kilitli telefonunuzda kullandığınız Google hesap bilgilerinizi veya telefon numaranızı kullanarak giriş yapın.
3. Google Cihazımı Bul arayüzünde, kilidini açmanız gereken cihazı seçin (daha önce seçilmemişse).
4. Güvenli Hale Getirme ve Silme Özelliğini Kur seçeneğini seçin.
5. Görünen pencerede, geçici bir şifre girin. Bir kurtarma mesajı girmeniz şart değildir. Şimdi “Kilidi Aç“ı tıklayın.
6. Telefonunuzda, artık geçici şifreyi girmeniz gereken bir şifre alanı görmelisiniz. Bu, telefonun kilidini açmak için yeterlidir.
7. Şimdi, hayatınıza devam etmeden önce, telefonunuzun kilit ekranı ayarlarına gidin ve geçici şifreyi devre dışı bırakın
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi