Yardım Desen kilidimi unuttum nasıl açabilirim?

molcar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mevlüt
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 11
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar , xiaomi redmi note 8 desen kilidini unuttum hiç bir şekilde hatırlamıyorum.
Verilerimi silmeden nasıl açabilirim herhangi bir proğramı vs varmıdır yardımınızı bekliyorum.
Teşekkürler

Mermato

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 10 T pro
Konular
5
Yok hocam tüm senkranizasyonları kapatmış google kişiler hariç.. Bir diğer husus bu twrp yapmak için eğer cihaz daha önce açıkken "siz artık geliştiricisiniz" modu açık olacaksa aylar öncesi sürüm üzerine 4 kez tıklayarak farkında olmadan açmıştım öylece kaldı eğer o işime yarar mı bu konuda bilginiz varmı teşekkürler
Mi hesabı olusturdunuzmu peki

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Mermato

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 10 T pro
Konular
5
Yok hocam tüm senkranizasyonları kapatmış google kişiler hariç.. Bir diğer husus bu twrp yapmak için eğer cihaz daha önce açıkken "siz artık geliştiricisiniz" modu açık olacaksa aylar öncesi sürüm üzerine 4 kez tıklayarak farkında olmadan açmıştım öylece kaldı eğer o işime yarar mı bu konuda bilginiz varmı teşekkürler
Telefonda mi hesabınıza yedekleme yapmış olabilir misiniz

Oyla:

molcar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mevlüt
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Telefonda mi hesabınıza yedekleme yapmış olabilir misiniz

Mi hesabı oluşturmadım hocam ama bu dediğim gizli özelliği aktifleştirmiştim işe yarar mı format atmadan veya twrp dediğiniz olayda ona göre ilerlemek istiyorum

Oyla:

Mermato

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 10 T pro
Konular
5
Mi hesabı oluşturmadım hocam ama bu dediğim gizli özelliği aktifleştirmiştim işe yarar mı format atmadan veya twrp dediğiniz olayda ona göre ilerlemek istiyorum
Bunu bir sitede buldum isterseniz bir deneyin zaten bu son artık geriye harf formattan başka birşey kalmıyor

. Android Cihaz Yöneticisi‘ni kullanarak telefon desen kilidi kırma

Daha önce bahsedildiği gibi, aşağıdaki yöntem sadece Android Cihaz Yöneticisi‘nin etkin olduğu cihazlara uygulanır.

1. Bir bilgisayar veya başka bir cep telefonunda şu adresi ziyaret edin: google.com/android/devicemanager
2. Kilitli telefonunuzda kullandığınız Google hesap bilgilerinizi veya telefon numaranızı kullanarak giriş yapın.
3. Google Cihazımı Bul arayüzünde, kilidini açmanız gereken cihazı seçin (daha önce seçilmemişse).
4. Güvenli Hale Getirme ve Silme Özelliğini Kur seçeneğini seçin.
5. Görünen pencerede, geçici bir şifre girin. Bir kurtarma mesajı girmeniz şart değildir. Şimdi “Kilidi Aç“ı tıklayın.
6. Telefonunuzda, artık geçici şifreyi girmeniz gereken bir şifre alanı görmelisiniz. Bu, telefonun kilidini açmak için yeterlidir.
7. Şimdi, hayatınıza devam etmeden önce, telefonunuzun kilit ekranı ayarlarına gidin ve geçici şifreyi devre dışı bırakın

Oyla:
Üst Alt