Yardım Desen kilidimi unuttum nasıl açabilirim?

molcar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mevlüt
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 11
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar , xiaomi redmi note 8 desen kilidini unuttum hiç bir şekilde hatırlamıyorum.
Verilerimi silmeden nasıl açabilirim herhangi bir proğramı vs varmıdır yardımınızı bekliyorum.
Teşekkürler

molcar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mevlüt
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
cihazın ses açma ve telfon açma tuşuna bas karşına çıkan bölümün resmini atarmısınız

YILDIZ ŞAPKALI GÖZLÜKLÜ ROBOT GİBİ BİR GÖRSELLE ÖNÜNDE YEŞİL KÜÇÜK BİR GÖRSEL ÇIKTI ALTINDA MAVİ İLE FASTBOOT ŞEKLİNDE YAZIYOR HOCAM

Oyla:

Mermato

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 10 T pro
Konular
6
YILDIZ ŞAPKALI GÖZLÜKLÜ ROBOT GİBİ BİR GÖRSELLE ÖNÜNDE YEŞİL KÜÇÜK BİR GÖRSEL ÇIKTI ALTINDA MAVİ İLE FASTBOOT ŞEKLİNDE YAZIYOR HOCAM
cihazınızda bootloder klidi açıkmı peki
onuda cihazınız açılırken ekran altında unlock yazar
onuda kontrol edermisiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eyer bootloder kilid açıksa trwp yükleyip işleminizi veri silmeden halledebilirsiniz yok oda kapalıysa işlem baya zorlaşır

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Cihazında twrp yoksa boot kilidi açık ise ve usb ayıklama modu açık ise twrp flashlayip yapmaniz gerekiyor bahsettiğim yöntemi

Mermato benim dediğim yöntem çok mu eskide kaldı?? Hala çalışıyor mu onuda bilmiyorum ya neyse

Oyla:

molcar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mevlüt
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
cihazınızda bootloder klidi açıkmı peki
onuda cihazınız açılırken ekran altında unlock yazar
onuda kontrol edermisiniz

eyer bootloder kilid açıksa trwp yükleyip işleminizi veri silmeden halledebilirsiniz yok oda kapalıysa işlem baya zorlaşır
Cihazı yeniden açtığımda Sadece Siyah ekran ile Redmi Note 8 - by xiaomi en altta da android falan yazıyor herhangi bir unlock yazısı yok

Oyla:

Mermato

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 10 T pro
Konular
6
Cihazında twrp yoksa boot kilidi açık ise ve usb ayıklama modu açık ise twrp flashlayip yapmaniz gerekiyor bahsettiğim yöntemi

Mermato benim dediğim yöntem çok mu eskide kaldı?? Hala çalışıyor mu onuda bilmiyorum ya neyse

eskimedi hala kullanılıyor sadece güncellmelerden dolayı dosya isimleri az bişey farklılaştı yöntemiz doğrudur trwp sürümlerine göre farklılık gösterebiliyor

Oyla:

molcar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mevlüt
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Twrp açın "advanved> file manager>data>system> qusture.key (veya password.key yazar)>gatekeeper.pin.key" veya "gatekeeper.pattern.key" adını değiştir yani Rename File yapıyoruz adın sonuna "gatekeeper.pin.key.old" veya "gatekeeper.pattern.key.old" sonuna (.old) ekliyoruz" ok deyip kaydırıyoruz
Hocam twrp nasıl açıyoruz ben tam konuya hakim değilim yardımcı olursan çok sevinirim

Oyla:

Mermato

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 10 T pro
Konular
6
Cihazı yeniden açtığımda Sadece Siyah ekran ile Redmi Note 8 - by xiaomi en altta da android falan yazıyor herhangi bir unlock yazısı yok

malesef hocam benim bilgim buraya kadar.Açılması biraz zor, ama isterseniz bekleyin konu hakkında daha bilgili arkadaşlar devreye girecektir,eyer farklı bir kurtarma yöntemi varsa size yardımcı olacaklardır.

Oyla:

molcar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mevlüt
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
malesef hocam benim bilgim buraya kadar.Açılması biraz zor, ama isterseniz bekleyin konu hakkında daha bilgili arkadaşlar devreye girecektir,eyer farklı bir kurtarma yöntemi varsa size yardımcı olacaklardır.
İlginiz için teşekkür ederim hocam çözeriz inşallah.. pazar gününden beri bekliyorum silmek o kadar basit olsa sileceğim manevi şeyler kolay kaybedilmiyor işte..

Oyla:

Mermato

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 10 T pro
Konular
6
İlginiz için teşekkür ederim hocam çözeriz inşallah.. pazar gününden beri bekliyorum silmek o kadar basit olsa sileceğim manevi şeyler kolay kaybedilmiyor işte..

haklısınız hocam eyer sekronizyon açıksa isterseniz gmail ve google fotolarınıza bakın belki sistem yedeklemişitr

Oyla:

molcar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mevlüt
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
haklısınız hocam eyer sekronizyon açıksa isterseniz gmail ve google fotolarınıza bakın belki sistem yedeklemişitr
Yok hocam tüm senkranizasyonları kapatmış google kişiler hariç.. Bir diğer husus bu twrp yapmak için eğer cihaz daha önce açıkken "siz artık geliştiricisiniz" modu açık olacaksa aylar öncesi sürüm üzerine 4 kez tıklayarak farkında olmadan açmıştım öylece kaldı eğer o işime yarar mı bu konuda bilginiz varmı teşekkürler

Oyla:
Üst Alt