Sohbet Deprem oldu geçmiş olsun herkese

Maksim Gorki

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Steinbeck
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
47
Turkcell Şubesine gidip başvuru yapabilirsiniz, arayarak geçemiyorsunuz diye biliyorum.
Yok hocam, öyle yapılması gerektiğini biliyorum, sitesinde bilgi formları doldurarak kampanyalar hakkında bilgi veriyorlar. Ben bunun için dedim. Evde bir tane daha Türk Telekom var ama o çekiyor, ve eski bir cihaz. Bende çekmiyor ama.

generalhd

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi Mix 3
Konular
0
Herkese geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.
Türk Telekom kullanıyordum, sabah başka bir operatöre geçmek için başvuru yaptım.
Whatsapp, wifi olmasa ailemize ulaşamayacağız.
Yoğun kullanım olduğu için kilitlendi diyenler Çin'e baksın. 1,5 milyar insan her gün konuşuyor.
Ne toplanacak alan var, ne şebeke. 5,8'de buyuz, daha büyük bir depremde kim bilir neler olacak?
Yazık bu insana,memlekete. Sırf birilerinin cebi, garajı dolacak diye, heba oluyor kimi ömürler vesselam.

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Herkese geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.
Türk Telekom kullanıyordum, sabah başka bir operatöre geçmek için başvuru yaptım.
Whatsapp, wifi olmasa ailemize ulaşamayacağız.
Yoğun kullanım olduğu için kilitlendi diyenler Çin'e baksın. 1,5 milyar insan her gün konuşuyor.
Ne toplanacak alan var, ne şebeke. 5,8'de buyuz, daha büyük bir depremde kim bilir neler olacak?
Yazık bu insana,memlekete. Sırf birilerinin cebi, garajı dolacak diye, heba oluyor kimi ömürler vesselam.
Katılıyorum..

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Kesinlikle bu firmaya güven olmaz

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Müthiş hamle olmuş, Türk Telekom PR ekibini tebrik etmek lazım. Bir de insanlara rüşvet vererek üzerine tüy dikmişler. no~~

generalhd

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi Mix 3
Konular
0
Müthiş hamle olmuş, Türk Telekom PR ekibini tebrik etmek lazım. Bir de insanlara rüşvet vererek üzerine tüy dikmişler. no~~
Memleketin düzeni mi böyle acaba ne?
Facialar oldu, şahidiz bir çoğumuz, sonuçta ceza alanı duydunuz mu?

Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Adamlar Türkiyede yaşayan insanların olayını çözmüş arkadaş.
Sus payını veriyolar işte. Bizim millet saf zaten. 10GB birçok insana ilaç gibi gelmiştir.
Ne diyorum bakın. İngilterede 3 hafta kaldım orda aldığım hat için de ayda 100GB internet, sınırsız SMS ve 5000 dakika her yöne konuşma vardı ve sadece 15 sterlin di. (TL ye çevirmeyin) Normal bir insan orda 1200 sterlin alıyor ve bu para ile kral gibi geçiniyor. Ayda 15 vererek dünya kadar hakka sahip oluyor. Üstüne üstlük kullanamadığınız hakkınız bir sonraki aya devrediyor (internet) düşünsenize burda böyle bir paket yok. burda en kral paket prestijli diye geçiyor. Ayda 100-200-300 liraya maksimum 40-50-60GB internet veriyolar. Hey yavrum hey.
Kimse bana demesin orda şartlar şöyle böyle diye. Gittim gördüm. iletişim neredeyse bedava bedavaaaaa.
Balık baştan kokar demişler. Offf konuşturmayın Allah aşkına beni nolur.

Maksim Gorki

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Steinbeck
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
47
Adamlar Türkiyede yaşayan insanların olayını çözmüş arkadaş.
Sus payını veriyolar işte. Bizim millet saf zaten. 10GB birçok insana ilaç gibi gelmiştir.
Ne diyorum bakın. İngilterede 3 hafta kaldım orda aldığım hat için de ayda 100GB internet, sınırsız SMS ve 5000 dakika her yöne konuşma vardı ve sadece 15 sterlin di. (TL ye çevirmeyin) Normal bir insan orda 1200 sterlin alıyor ve bu para ile kral gibi geçiniyor. Ayda 15 vererek dünya kadar hakka sahip oluyor. Üstüne üstlük kullanamadığınız hakkınız bir sonraki aya devrediyor (internet) düşünsenize burda böyle bir paket yok. burda en kral paket prestijli diye geçiyor. Ayda 100-200-300 liraya maksimum 40-50-60GB internet veriyolar. Hey yavrum hey.
Kimse bana demesin orda şartlar şöyle böyle diye. Gittim gördüm. iletişim neredeyse bedava bedavaaaaa.
Balık baştan kokar demişler. Offf konuşturmayın Allah aşkına beni nolur.
Hocam, “TL’ye çevirmeyin” demen bile çok trajikomik.

Üst Alt