Sadece Türk Telekom hattı sıkıntıdaydı. Diğer hatlarda sıkıntı olmadı.Hat çekmiyor depremden herhalde
Kesinlikle bu firmaya güven olmazTürk Telekom hattım var, telefon hâlâ çekmiyor. Şebeke var diye gösteriyor ama arama yapamıyorum. Sizde durumlar nasıl, ne yapmam gerekir?
Hocam ben de güvenmiyorum zaten, az önce Turkcell’e beni aramaları için form doldurdum, ama telefon çekmiyor ki arayabilsin.Kesinlikle bu firmaya güven olmaz
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Devletin bu firmalara rekor miktarda ceza vermesi gerekiyor böyle bir saçmalık olamaz en lazım olacağı zamanda şebeke yokHocam ben de güvenmiyorum zaten, az önce Turkcell’e beni aramaları için form doldurdum, ama telefon çekmiyor ki arayabilsin.
Milyon liralık borçlarını sildi hocam, ne cezası?:Devletin bu firmalara rekor miktarda ceza vermesi gerekiyor böyle bir saçmalık olamaz en lazım olacağı zamanda şebeke yok
Ben depreme yakalansam, ailemi aramaya kalksam hop şebeke yok.. Tut ondan sonra kampanya başlat. Ya 1 TB Data paketi yükleseniz ne yazar millet telaş içerisinde ulaşım sağlayamaz iken. Ne gereksiz bir operatör bu Vodafone ve Turk Telekom.Kesinlikle bu firmaya güven olmaz
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam ben de başka bir operatöre geçeceğim ama çekmiyor, hâl böyle olunca da telefon gelmiyor. Beni aramaları için Turkcell’de form doldurdum ama telefon çekmiyor. Bir yolu var mı?Ben depreme yakalansam, ailemi aramaya kalksam hop şebeke yok.. Tut ondan sonra kampanya başlat. Ya 1 TB Data paketi yükleseniz ne yazar millet telaş içerisinde ulaşım sağlayamaz iken. Ne gereksiz bir operatör bu Vodafone ve Turk Telekom.
Turkcell Şubesine gidip başvuru yapabilirsiniz, arayarak geçemiyorsunuz diye biliyorum.Hocam ben de başka bir operatöre geçeceğim ama çekmiyor, hâl böyle olunca da telefon gelmiyor. Beni aramaları için Turkcell’de form doldurdum ama telefon çekmiyor. Bir yolu var mı?