Soru Depolama Gözükmüyor Root Camera2api Kısır Döngü ?

reklamss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tarık
Cihazım
5 plus
Konular
2
Arkadaşlar twrp yüklediğim zaman depolama alanı 0 olarak gözüküyor ve telefon dahi açılmıyor. Bu durumu ancak root yaparak aşabiliyor muşuz fakat root içinde yine twrp lazım (alternatif yol bilen lütfen yazsın)
Root olmasada olur hatta daha iyi olur benim tek istediğim camera2.api enable yapıp google kamera kullanmak fakat bu kısır döngüden çıkamadım yardımlarınızı bekliyorum.
Twrp olmadan camera2api olmuyor
Twrp yükleyince depolama gözükmüyor bu yüzden bişe yükleyemiyor.
Rwrp de de durum aynı.

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Arkadaşlar twrp yüklediğim zaman depolama alanı 0 olarak gözüküyor ve telefon dahi açılmıyor. Bu durumu ancak root yaparak aşabiliyor muşuz fakat root içinde yine twrp lazım (alternatif yol bilen lütfen yazsın)
Root olmasada olur hatta daha iyi olur benim tek istediğim camera2.api enable yapıp google kamera kullanmak fakat bu kısır döngüden çıkamadım yardımlarınızı bekliyorum.
Twrp olmadan camera2api olmuyor
Twrp yükleyince depolama gözükmüyor bu yüzden bişe yükleyemiyor.
Rwrp de de durum aynı.
0mb sorunu için format data gerekmiyor. Format data yapsanız da anlık olarak düzelip bir sonraki sefer yine 0mb sorunu çıkıyor. Bu twrp ile ilgili bir sorun. Redmi5plus için orangefox 8.3 unified sürümünü kurun format data yapmanıza gerek yok bu sorunu direk aşıyorsunuz

Oyla:

Yusuf özgür

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Özgür
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
17
Hocam karanlıkta işe yarıyor orası yadsınamaz ve gündüz fotoları daha keskin çıkıyor kamera kalitesi bariz artıyo onun dışında bi gece modu war o bi efsane zaten.
bence bizim telefonlarda gerek war buna. hdr+ çalışmadı demiştim ama eis enable kısmınıda yapınca çalıştı.
ön kamera çalışsa keşke yada bendeki sürümler belki çalışmıyor bilmiyorum birkaç tane denedim olmadı sizin bildiğiniz bi sürüm warsa önerebilir misiniz ?

Ben denemeden birsey önermem şuan il dışında olduğum için test etmem lazım birkaç güne bulabilirsem atarım sizede saten eu ya geçip Dolby Atmos deneyeceğim iyi geceler

Oyla:

reklamss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tarık
Cihazım
5 plus
Konular
2
Ben denemeden birsey önermem şuan il dışında olduğum için test etmem lazım birkaç güne bulabilirsem atarım sizede saten eu ya geçip Dolby Atmos deneyeceğim iyi geceler
O ne işe yarıyor hocam ?
eyvallah ben birkaç modu denedim 5 ve 6 hiçbirinde ön kamera hdr çalışmıyor. sadece birinde biraz daha aydınlık çeken bulmuştum ama kaybettim hangisiyse. birini yükleyince o gitmiş çünkü

Oyla:
Üst Alt