Soru Depolama Gözükmüyor Root Camera2api Kısır Döngü ?

reklamss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tarık
Cihazım
5 plus
Konular
2
Arkadaşlar twrp yüklediğim zaman depolama alanı 0 olarak gözüküyor ve telefon dahi açılmıyor. Bu durumu ancak root yaparak aşabiliyor muşuz fakat root içinde yine twrp lazım (alternatif yol bilen lütfen yazsın)
Root olmasada olur hatta daha iyi olur benim tek istediğim camera2.api enable yapıp google kamera kullanmak fakat bu kısır döngüden çıkamadım yardımlarınızı bekliyorum.
Twrp olmadan camera2api olmuyor
Twrp yükleyince depolama gözükmüyor bu yüzden bişe yükleyemiyor.
Rwrp de de durum aynı.

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
TWRP 0MB aşmak için format data yapmanız şart hocam. Dilerseniz MIUI kendi yedekleme aracını kullanın Ayarlardan Yedekle ve sıfırla yapıp yedek klasörünü PC'ye alın. Mevcut romunuzun .zip halini indirin. TWRP/RWRP yükleyip Format Data yaptıktan sonra indirdiğiniz romu cihaza atıp flaşlayın cihaz açılsın. Sonrada camera2api flaşlarsınız.

Oyla:

reklamss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tarık
Cihazım
5 plus
Konular
2
custom recovery yükleyebilirsin örneğin BATİK içinde camera2api modülü var. ( ve birçok modül var içerisinde)
evet ama depolama görünmediği için gene depolama bağlanamadı hatası wermeyecek mi ?

Oyla:

Zeus001

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkan
Cihazım
Mi 11 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
14
evet ama depolama görünmediği için gene depolama bağlanamadı hatası wermeyecek mi ?
wipe/data yaptıktan sonra twrp yerine custom recovery kurabilirsiniz hata verirse içerisinde lazy-flasher var onu flashlarsınız.
not:layz-flasher recoverynin kendi araçlarının içinde mevcut. bu arada bahsettim recovery BATİK.

Oyla:

reklamss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tarık
Cihazım
5 plus
Konular
2
TWRP 0MB aşmak için format data yapmanız şart hocam. Dilerseniz MIUI kendi yedekleme aracını kullanın Ayarlardan Yedekle ve sıfırla yapıp yedek klasörünü PC'ye alın. Mevcut romunuzun .zip halini indirin. TWRP/RWRP yükleyip Format Data yaptıktan sonra indirdiğiniz romu cihaza atıp flaşlayın cihaz açılsın. Sonrada camera2api flaşlarsınız.
buna mecbur olmadan google camera kullanmanın yolu yok mu peki hocam

Oyla:

reklamss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tarık
Cihazım
5 plus
Konular
2
maalesef yok redmi 5 plus için :(
rwrp ile girdiğimde magisk yükledi yalnız telefon bootladerde kaldı.
acaba bu batik recovery camera2apiyi kendi içinde barındırıyosa yüklesem gene başlangıç ekranda kalır mıyım

Oyla:

Yusuf özgür

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Özgür
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
17
rwrp ile girdiğimde magisk yükledi yalnız telefon bootladerde kaldı.
acaba bu batik recovery camera2apiyi kendi içinde barındırıyosa yüklesem gene başlangıç ekranda kalır mıyım
Twrp yükledikten sonra depolama alını görünüyor iken orange fox recovery kuruyorum hiç bir şekilde depolama alanı 0 gözükmüyor root yükleyip yüklememek size kalmış 8 tane rom değiştirdim bu yönetem ile gcamida kurmuştum sorunuz bir şekilde

orange fox recovery forumda kurulumu var bulamazsanız link atabilirim

Son düzenleme:
Oyla:

reklamss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tarık
Cihazım
5 plus
Konular
2
Twrp yükledikten sonra depolama alını görünüyor iken orange fox recovery kuruyorum hiç bir şekilde depolama alanı 0 gözükmüyor root yükleyip yüklememek size kalmış 8 tane rom değiştirdim bu yönetem ile gcamida kurmuştum sorunuz bir şekilde

orange fox recovery forumda kurulumu var bulamazsanız link atabilirim
Ah hocam telefonu çökertmeden önce nerdeydin sen. Orange foxu buldum çoktan ama telefon çöktü herşey gitti.
Peki miui 10da düzgün çalışan camera2api google camera falan var mı bildiğiniz. Bende sadece night sight modu düzgün çalışıyor. HDR+da sadece daha net resimler çekiyor. hdr+ bi türlü çalışmadı portre modunu anlamadım bile

Oyla:

Yusuf özgür

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Özgür
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
17
Ah hocam telefonu çökertmeden önce nerdeydin sen. Orange foxu buldum çoktan ama telefon çöktü herşey gitti.
Peki miui 10da düzgün çalışan camera2api google camera falan var mı bildiğiniz. Bende sadece night sight modu düzgün çalışıyor. HDR+da sadece daha net resimler çekiyor. hdr+ bi türlü çalışmadı portre modunu anlamadım bile

Benim kendi görüşüm gcam ve global de fark görmedim o yüzden fazla üzerinde durmadim twrp telefonun Anakartin yanmasına sebep oldu için asla kullanmam keşke daha önce görseydim konuyu yardımcı olurdum kusura bakmayın gcam kursumuzda wp kamerası bozuluyor ve çözümü wp plus falan hiç gerek yok benim için

Oyla:

reklamss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tarık
Cihazım
5 plus
Konular
2
Benim kendi görüşüm gcam ve global de fark görmedim o yüzden fazla üzerinde durmadim twrp telefonun Anakartin yanmasına sebep oldu için asla kullanmam keşke daha önce görseydim konuyu yardımcı olurdum kusura bakmayın gcam kursumuzda wp kamerası bozuluyor ve çözümü wp plus falan hiç gerek yok benim için
Hocam karanlıkta işe yarıyor orası yadsınamaz ve gündüz fotoları daha keskin çıkıyor kamera kalitesi bariz artıyo onun dışında bi gece modu war o bi efsane zaten.
bence bizim telefonlarda gerek war buna. hdr+ çalışmadı demiştim ama eis enable kısmınıda yapınca çalıştı.
ön kamera çalışsa keşke yada bendeki sürümler belki çalışmıyor bilmiyorum birkaç tane denedim olmadı sizin bildiğiniz bi sürüm warsa önerebilir misiniz ?

Oyla:
Üst Alt