Sohbet Delta Teknik Servis

_CeKoCu_

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aptal Adam
Cihazım
Mİ 5 , Mİ9 SE
Meslek
Danışman
Konular
33
Delta servis ile sorun yaşayan oldu mu içinizde başımdan geçen bir kaç şeyi anlatmak istiyorum.:)
1. Cihaz 01.04.2016 cuma tarihinde kargo ile ulaştı ama sisteme cumartesi 13.35 iş saati dışında girişini yaptılar.
2. Cihazda hiç bir çizik olmamasına rağmen "kullanıma bağlı çizikler mevcut" yazmışlar.
3. Bugün 17 iş günü sanırım ama anakart işlemlerinden dolayı daha yapılmadı.
4. Tam 6 iş günü kala sistemde " fiyat onayı bekliyor " yazısı çıktı ama ücret görünmüyor. :D (aradım sistem hatasından dolayı bizde anakart işlemleri yapılıyor yoksa aranıp bilgi verilirdi dediler)
5 Tek iyi yanları telefonlara ve mesajlara en kısa sürede cevap vermeye çalışıyorlar.
6. Birde en ufak darbe izlerinde bir kaç ay sonra kronik bir sorun bile olsa garanti dışı bırakma gibi huyları var sanırım.(şikayet ve forum sitelerinden gördüğüm kadarıyla)

amacım kötülemek veya başka bir şey değil ama biraz işler garip yürüyor sanırım yada sadece benim başıma geliyor anlamadım :)

gkhnse

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gokhan
Cihazım
mi4c
Konular
4
Ben 2 sene önce delta ile muhatap olmak durumunda kaldım, önce aradım bana karşı ödemeli olarak kutusu vs herşeyi toplayıp yollayın dediler, yolladiktan 1gun sonra aradım ulaştı mı vs dedim ulaştı inceleyip haber vereceğiz dediler. Yine 1gun sonra beni arayıp kargo adresi için teyit alıp yolladılar. Telefondaki sorunda çözülmüştü. Cidden çok şaşırmıştım.

Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.333
Benim başıma gelen bir olay.

Telefonun ekranı kırıldı bizzat kendim değiştirdim fakat bu arada içinden soketi kopardım daha önce de bir kez erkan delta serviste değişmişti zaten bende ikinciyi kendim değiştirirken bir anlık dalgınlık işte neyse ekranı değiştirdim kapattim delta servise cihazı gönderdim ekran değişimi sonra böyle bir sorun çıktı ortaya dedim ve onlarda sorunu ücretsiz halledip cihazı gönderiler

_CeKoCu_

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aptal Adam
Cihazım
Mİ 5 , Mİ9 SE
Meslek
Danışman
Konular
33
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bana niye böyle yaptılar acaba her hafta bu cuma çıkışını sağlamaya çalışırız dediler. kargo girişi de geç oldu cumartesi iş günü saati sonrası işleme koydular ayın 26 sına uzatacaklar gibi geliyor :D inşallah sorunsuz gelir cihaz.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.333
bana niye böyle yaptılar acaba her hafta bu cuma çıkışını sağlamaya çalışırız dediler. kargo girişi de geç oldu cumartesi iş günü saati sonrası işleme koydular ayın 26 sına uzatacaklar gibi geliyor :D inşallah sorunsuz gelir cihaz.

Umarım hocam sorunsuz gelir zaten şöyle bir durum var ki adamların yasal hakları zaten 20 iş günü diyecek birşey yok bu yüzden önemli olan sorunsuz bir şekilde işlemlerin gerçekleşmesi diye düşünüyorum :)

_CeKoCu_

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aptal Adam
Cihazım
Mİ 5 , Mİ9 SE
Meslek
Danışman
Konular
33
tek temennimiz o yönde sıfır cihaz :D + bazılarının cihazları hasarlı geliyormuş inşallah sorunsuz gelir. delta orjinal ürün kullanıyordur umarım :D

_CeKoCu_

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aptal Adam
Cihazım
Mİ 5 , Mİ9 SE
Meslek
Danışman
Konular
33
Umarım hocam sorunsuz gelir zaten şöyle bir durum var ki adamların yasal hakları zaten 20 iş günü diyecek birşey yok bu yüzden önemli olan sorunsuz bir şekilde işlemlerin gerçekleşmesi diye düşünüyorum :)

bu cumaya yetiştirmeye çalışırız demişlerdi aradım bugün ücret bilgisi vermişler size diyor teknik destekteki bayan. dedim 3-4 kere aradım sistem hatası olduğunu dikkate almayınız dediler dedim... kimsenin kimseden haberi yok kaç kere hatayı düzeltin dedim hala aynı :D iyice kafamı ağrıttılar... Direk satış ve müşteri temsilcisine mail attım. umudumu kestim cihazdan gelmez artık oradan o öyle ücret onayı beklesinler. :Dhep beni bulur zaten kendimde aramaya başladım sorunu

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.333
bu cumaya yetiştirmeye çalışırız demişlerdi aradım bugün ücret bilgisi vermişler size diyor teknik destekteki bayan. dedim 3-4 kere aradım sistem hatası olduğunu dikkate almayınız dediler dedim... kimsenin kimseden haberi yok kaç kere hatayı düzeltin dedim hala aynı :D iyice kafamı ağrıttılar... Direk satış ve müşteri temsilcisine mail attım. umudumu kestim cihazdan gelmez artık oradan o öyle ücret onayı beklesinler. :Dhep beni bulur zaten kendimde aramaya başladım sorunu

Bu işler şans meselesi sanırım hocam :)

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Benim bugüne kadar gördüğüm en iyi hizmet veren servisler, Apple ve LG servisleri (benim hizmet aldıklarım arasında Vestel de bunların arasında bana göre ancak benim dışımda sorun yaşayan çok kişi olduğu için ayırıyorum). Müşteri memnuniyeti en üst seviyede olan bu iki serviste dahi zaman zaman olumsuzluklar yaşanmakta. Kaldı ki ülkemizde satılan telefonların neredeyse yarısına bakan hesapta en iyi olması gereken TELPA denilen rezil firmanın hem bir kere de değil, 3 farklı telefonumda da yaptıklarını yazmaya kalksam saatler sürer.
O zamandan beri paralel ithalat telefonlara ilgi duymaya başladım. Öyle ya arada 200-300TL farklar olabiliyordu. Tabi bunların garanti hizmetini veren firmaların çok sorunlu okuduklarını görüp okuyoruz. Ancak ben önemsemiyorum ve zaten distribütörden de alsam garanti hizmetini alamayacağım yani birşey farketmeyecek. Hatta belki de bu firma bana iyi hizmet bile verebilir. Böylece bir cihazı çok daha ucuza alarak bu riski göze alıyorum.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

inanc_akan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
inanç akan
Cihazım
xaomi mi5
Konular
5
05.02.2017 de ellerine geçen xiomi mi 5 telefonumun sisteme girişini 4 gün sonra yaptılar. Telefonu 0 olarak gönderdim cihaz durumunda kullanıma bağlı çizikler ve açma kapama düğmesi çerçevesinde hasar yazmışlar ki böyle bişey yok. Telefonun tek sıkıntısı kendiliğinden açılıp kapanmasıydı. Buda son sürüm global ram yüklemesi ile halloluyormuş, bilseydim kendim yapardım .28 gün sonra cihaz durumunda fiyat onayı bekleniyor yazıyor( ki bu ne demek anlamadım ücret kısmıda boş ) bakalım kaç gün daha bekleyecez. Yani teknik servis hakkındaki düşüncelerim kocaman bir LEŞ..
Ayrıca telefonumu hepsiburada dan aldım ve iade değişim süresi 15 iş günü sırf bu 15 günü doldurmak için bile telefonumu bekletiyo olabilirler.

Üst Alt