Sohbet Delta Teknik Servis

Gokhan6060.

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi5
Konular
0
Ben mi5 telefon aldım iki günlük bir kullanım oldu arıza çıktı 31 ocak da delta servise elden teslim ettim halen serviste değişim talebinde bulundum 32 gün oldu hala dönüş yapmadılar mahkemeye vereceğim çok ilgisiz bir servis ithalatçı garantili telefon alınmaz pişmanım hele böyle bir servis olursa Allah kimseyi bunların eline düşürmesin

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
Ben mi5 telefon aldım iki günlük bir kullanım oldu arıza çıktı 31 ocak da delta servise elden teslim ettim halen serviste değişim talebinde bulundum 32 gün oldu hala dönüş yapmadılar mahkemeye vereceğim çok ilgisiz bir servis ithalatçı garantili telefon alınmaz pişmanım hele böyle bir servis olursa Allah kimseyi bunların eline düşürmesin
Nereden aldınız, 2 günlük cihaz arızalı ise nasıl bu kadar süre uzayabiliyor, neden tamir vs için verdiniz ki?

eskilerdenbirdost

Hürmet sana , ey şan dolu sancağım.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
İphone 6s
Meslek
Öğrenci
Konular
4
arkadaşlar benim önceki telefonum lg g2'ydi ve garantisi delta servisti 4 kere servis maceram oldu hepsini anlatayım size

1- sarı ekran lekesi yüzünden yollamıştım 15 gün civarında sorunsuz geldi

2- dokunmatiğin bazı bölgeleri çalışmıyordu yolladım 25 gün civarında yine sorunsuz geldi

3- telefonun alt kısmından su girmişti ve bu yüzden şarj soketi bozulmuştu yolladım 10-15 civarında geldi ama sanırım su sadece soketi değil ekranıda bozmuştu geldiğinde telefon ilk açılmadı bir kaç gün sonra açıldı ama ekran sürekli gelip gidiyordu kararıyordu bazen telefonu açıp kapatmam gerekiyordu

4- azmedip yine yolladım yine 25 gün civarında geldi ekran filtresini ve anakartını değiştirmişler telefon kararmıyordu ama parlaklık yüzde 30'un üstüne çıkmıyordu şarjı eskiden 1 gün giderken 2 saat kullanınca bitiyordu ve telefonun hem sağ tarafı sanıyorum ki açılırken olmuş delinmişti

ve sonra tekrar uğraşmak istemediğim için öyle kullandım bir süre zaten sonrada mi5 aldım yine delta garantili inşallah başına alengirli birşey gelmezde yollamak zorunda kalmam :)

ismail01

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
mı max
Konular
0
05.02.2017 de ellerine geçen xiomi mi 5 telefonumun sisteme girişini 4 gün sonra yaptılar. Telefonu 0 olarak gönderdim cihaz durumunda kullanıma bağlı çizikler ve açma kapama düğmesi çerçevesinde hasar yazmışlar ki böyle bişey yok. Telefonun tek sıkıntısı kendiliğinden açılıp kapanmasıydı. Buda son sürüm global ram yüklemesi ile halloluyormuş, bilseydim kendim yapardım .28 gün sonra cihaz durumunda fiyat onayı bekleniyor yazıyor( ki bu ne demek anlamadım ücret kısmıda boş ) bakalım kaç gün daha bekleyecez. Yani teknik servis hakkındaki düşüncelerim kocaman bir LEŞ..
Ayrıca telefonumu hepsiburada dan aldım ve iade değişim süresi 15 iş günü sırf bu 15 günü doldurmak için bile telefonumu bekletiyo olabilirler.
aynı şey benim başıma geldi . dış ekran kırık olduğu halde telefonun dokunmatiği çalışyordu. 10 günün sonunda ekran değişimi için 600 tl istediler.tabi sadece ekranı değil bide kasayı değiştireceklerini söylediler (ne alakaysa). yapamayacaklarını anladıkları için galiba. istedikleri fiyat telefon ederinin yarısından fazla. ister yap ister iade edelim. iadesini istedim bakalım .korkmaya başladım valla. inşallah telefonu açıp zarar vermemişlerdir. Artık kırık haliyle kullanmaya devam edeceğim.

Üst Alt