Delta Teknik Servis Sorunları

hyuga16

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
isa
Cihazım
Mİ4 LTE
Konular
12
Merhaba Arkadaşlar,
Mİ4 Lte telefonumu şarj olmuyor nedeniyle delta servise gönderdim.11.06.2016 tarihinden bu yana telefon anakart değişecek diye bekletiliyor.İstisnasız her gün arıyorum ki akıllarına kazınayım da bir an önce yapsınlar yada yapılmayacaksa diğer yollardan tahsilatını yapayım diyerek aradım. Son 10 gündürde sürekli yarın göndericez diyorlar.
Edit: Bugün sabah aradım parça değişecek dediler
* Yine aradım cihaz değişecek dediler :)
İnanın arkadaşlar artık sinirime adamlara laf dahi edemiyorum. İnsanı çileden çıkarırlar. Sakın bu firmalara bulaşmayın.

hyuga16

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
isa
Cihazım
Mİ4 LTE
Konular
12
şuan bütün romları deniyorum olmuyor :D flashlamayı bilmiyorum ona da youtubeden bakım onuda parmaklamam lazım :D

Oyla:

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
arkadaşlar bende bu gün aradım buradan bir arkadaş direk 406'yı tuşla demişti öyle yaptım ve çıkan kişi bana ekran ve kasa değişecek dedi ancak benim telefonda sadece power tuşu arızası var yani power tuşunun arkasındaki yaylı veya nasıl bi yapı varsa onda arıza var tuş takılı kalıyor bana dedikleri kasa ve ekran değişecek dedim 20 iş günü içerisinde onarılmazsa ücret iadesi isterim diye mağdur etmeyiz haftaya salıya kadar elinizde olur falan dediler bakalım ne olacak. metal kasa da çizikler vardı değişirse iyi olur :)

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
şuan bütün romları deniyorum olmuyor :D flashlamayı bilmiyorum ona da youtubeden bakım onuda parmaklamam lazım :D
Olması lazım hocam. Olmuyorsa mi flash ile fastboot rom yükle. Fastboot rom da yine en miui sitesinde var.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
hocam telefon 4.4.4 ise ve 6.0.1 yükleyecekseniz 7.5.0.1 mi ne yayınlandı onu yüklemeyi deneyin. 4.4.4'den 6.0.1 e geçerken sistem partition ları birleştirildi o yüzden yapıyor olabilir.

Oyla:

Bllergl

Android Sever
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi4/MiBand1S
Konular
11
Eveeeet arkadaşlar telefonum gelmiş bulunmakta fakat bilin bakalım ne olmuşşşş?

sayın çookk ama çook sayın delta 2gb ram modelini göndermiş bana :)

şimdi ne yapmalıyım arkadaşlar

gözünüz aydın hocam büyük ihtimalle aynı şeyi bana da yapıcaklar ben böyle birşeyi kabul etmem.

Oyla:

GöZTePeLee

Asla ölmeyen ve Hay Olana tevekkül et.(Furkan/58)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
13
gözünüz aydın hocam büyük ihtimalle aynı şeyi bana da yapıcaklar ben böyle birşeyi kabul etmem.
arkadaşlar yapmanız gerekeni söylüyorum..kaymakamlıktaki tüketici haklarına gidiyorsunuz..15 güne çıkar karar..onlarda 10 gün içinde ya paranızı iade eder yada sıfır 3 gb ram modelini yollar..ben şahsen 2 telefon değiştirdim 1 telefon iade ettim bu şekilde..

Oyla:

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
arkadaşlar yapmanız gerekeni söylüyorum..kaymakamlıktaki tüketici haklarına gidiyorsunuz..15 güne çıkar karar..onlarda 10 gün içinde ya paranızı iade eder yada sıfır 3 gb ram modelini yollar..ben şahsen 2 telefon değiştirdim 1 telefon iade ettim bu şekilde..
15 gün mü ? Hocam karar 6 ayda çıkıyor diyorlar.Ben öyle duydum yani.Bir de sitesinde de 6 ay yazıyor ve gerekirse bir 6 ay daha uzatılabileceği söyleniyor.

Oyla:

hyuga16

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
isa
Cihazım
Mİ4 LTE
Konular
12
15 günde çıkacağını sanmıyorum hele bu siyasi ortamda çok zor çıkması adamların ilgi alanı başka yerler sdfsgfsh :D

ben kullanıcam bunu xiaomi olmasa kullanmazdım seviyorum bu markayı :) nasipse mi5 ucuzlayınca ondan alıcam şuan pahalı

Oyla:

hyuga16

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
isa
Cihazım
Mİ4 LTE
Konular
12
Delta garanti müşteri memnuni,yeti için aradı bende,
size 3gb modelini gönderdim siz 2gb gondermişsiniz ben bunu istemiyorum diyerek çıkıştım.
karşılığındaysa kadın bana pişkin pişkin, Türkiyede zaten 3gb yok bunu da size zaten 0 olarak gönderdik ne yapalım diyor :)

ben istemiyorum parasını verin dedim bilerek, biz para vermeyiz zaten olası bişeyde de heyette kaybedersiniz diyor.
nereden biliyorsun mk malı mevzuatı sanki senden öğrenicez. kalkmış akıl veriyor. hayır uğraşacak olsam uğraşırdım bide
pişkinlik yapıyor zevzek kadın.

Oyla:

Bllergl

Android Sever
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi4/MiBand1S
Konular
11
Delta garanti müşteri memnuni,yeti için aradı bende,
size 3gb modelini gönderdim siz 2gb gondermişsiniz ben bunu istemiyorum diyerek çıkıştım.
karşılığındaysa kadın bana pişkin pişkin, Türkiyede zaten 3gb yok bunu da size zaten 0 olarak gönderdik ne yapalım diyor :)

ben istemiyorum parasını verin dedim bilerek, biz para vermeyiz zaten olası bişeyde de heyette kaybedersiniz diyor.
nereden biliyorsun mk malı mevzuatı sanki senden öğrenicez. kalkmış akıl veriyor. hayır uğraşacak olsam uğraşırdım bide
pişkinlik yapıyor zevzek kadın.
yok arkadaş ben iyice gıcık oldum cuma günü gidip heyete başvurucam

Oyla:
Üst Alt