Çözüldü Delta servisi garantili redmi pro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aykutadar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
AYKUT
Konular
5
Arkadaşlar iki yıl delta garantili redmi pro aldım.
İçinde uydurma bir global rom var 8.0.4.0 diye orijinal rom yok şu an twrp yükleyip devoloper haftalık rom yüklesem garanti gidecek.
Yakında orijinal global rom çıkacakmış.tahminimce cihazla gelen rom güncelleme almıycak rom çıkınca manuel güncelleme yapsak garanti bozulurmu acaba.
Saygılar

Redmi 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

xiaomi99

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Pro
Konular
7
Bende dün aldım banada 20gune kadar orijinal rom çıkacak dediler yoksa mi5 alacaktım. Ayrıca yabancı forumlarda herkes uretici firmayı mesaj yağmuruna tutmuş durumdalar. Bu duruma kayıtsız kalacaklarını sanmıyorum

Oyla:

aykutadar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
AYKUT
Konular
5
Xiomi Değil, Xiaomi (Şaomi) Dir. Delta Servisinin Haberinin Olmaması Garip Biraz.. Çünkü Türkiye Garanti Servisidir. Telefona Bakan Arkadaşın Kafası Yoğunluktan Gitmiş Olabilir, Yada Yeni İşe Başlamış Olabilir :)
Telefon dan yazınca böyle hatalar olabiliyor.

Oyla:

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
bootloader kilidi açarsınız, global rom çıkınca orijinal olarak mi flash ile yüklersiniz.

bootloader kilir açmadan çoğu xiaomi modeli, CN ile GLOBAL rom arasında geçiş yapmaya izin vermez. Bir de şu var tabi, benim de elimden çok redmi pro geçti sattım. Bazısında bootloader direk açık geldi bana da. satıcı romları yüklü cihazlarda kilit açık olabiliyor. Maalesef fastboot komutu ile de öğrenmenin pek yolu yok. qualcomm olanlarda "fastboot oem device-info" komutu ile öğreniyoruz.

kutudan çıkan rom da çok hatalı bir rom.

bootloader kilidi de servislik durum olursa kaparsınız. Hiçbirşey diyemez delta. derse çıngar çıkar.

xiaomi.eu romu, twrp ve root ile servise cihaz verirseniz garanti dışı kalır. Bu konuda da kullanıcının hiçbir hak iddia etmesinde fayda yok. kullanıcı haksız. twrp, root ya da her ikisi birden = garanti dışı.

xiaomi.eu resmi bir rom değildir.

kutudan çıkan romlar da resmi rom değil aslında. Çakma satıcı romu denilen elle tek tek yükleme romlar.

Oyla:

aykutadar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
AYKUT
Konular
5
bootloader kilidi açarsınız, global rom çıkınca orijinal olarak mi flash ile yüklersiniz.

bootloader kilir açmadan çoğu xiaomi modeli, CN ile GLOBAL rom arasında geçiş yapmaya izin vermez. Bir de şu var tabi, benim de elimden çok redmi pro geçti sattım. Bazısında bootloader direk açık geldi bana da. satıcı romları yüklü cihazlarda kilit açık olabiliyor. Maalesef fastboot komutu ile de öğrenmenin pek yolu yok. qualcomm olanlarda "fastboot oem device-info" komutu ile öğreniyoruz.

kutudan çıkan rom da çok hatalı bir rom.

bootloader kilidi de servislik durum olursa kaparsınız. Hiçbirşey diyemez delta. derse çıngar çıkar.

xiaomi.eu romu, twrp ve root ile servise cihaz verirseniz garanti dışı kalır. Bu konuda da kullanıcının hiçbir hak iddia etmesinde fayda yok. kullanıcı haksız. twrp, root ya da her ikisi birden = garanti dışı.

xiaomi.eu resmi bir rom değildir.

kutudan çıkan romlar da resmi rom değil aslında. Çakma satıcı romu denilen elle tek tek yükleme romlar.
O zaman mecburen orijinal rom çıkmasını bekliyeceğiz.yükleyip kilidi tekrar kapatacağız.
Bunu anladım yazınızdan.
Teşekkürler.

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
O zaman mecburen orijinal rom çıkmasını bekliyeceğiz.yükleyip kilidi tekrar kapatacağız.
Bunu anladım yazınızdan.
Teşekkürler.

BL Kilidi Sorun Değil Hocam, Resmi Romlar Haricinde Yüklenen Dosya ve Yazılımlar, İmei İşlemleri, Mac Adresleri Değiştirmek vs.. Gibi Şeyler Garanti Dışı Sayılır. Servise Bu işlemleri Yapılmış Halde Telefonları Yollarsanız, Ücretini Ödemek Zorunda Kalırsınız.

Oyla:

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
Aynen.
global rom çıkmasını beklemek, o süre zarfında da satıcı romu ile hataları sevabı ile cihazı kullanmak.

madem 100 150tl fazla verdiniz, o zaman root, twrp işlerine girmeyeceksiniz. Kendi içinizde hareket çelişiyor.

benim sattığım bir cihazda sorun olsa xiaomi.eu romunu bahane edip garanti dışı size yardım etmem demem. ama root için aynı şeyi soyleyemem. aklıma gelmedi şimdi ama B harfi ile de başlayan bir programla bir sürü mod ve kernel değiştirme ile root işlemci hızı aşırtmaya kadar donanıma zarar verebilecek şeylere muktedir. Hatta geri yükleme imkanı olmayacak şekilde boot bile silebilir.

ama şu da var, emin olun delta teknikerleri daha xiaomi.eu romu ile satıcı romu, global, cn vs ayrımı yapamaz. o bakımdan sıkıntı yok. TWRP ve root nedir bilirler ama.

Oyla:

aykutadar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
AYKUT
Konular
5
Aynen.
global rom çıkmasını beklemek, o süre zarfında da satıcı romu ile hataları sevabı ile cihazı kullanmak.

madem 100 150tl fazla verdiniz, o zaman root, twrp işlerine girmeyeceksiniz. Kendi içinizde hareket çelişiyor.

benim sattığım bir cihazda sorun olsa xiaomi.eu romunu bahane edip garanti dışı size yardım etmem demem. ama root için aynı şeyi soyleyemem. aklıma gelmedi şimdi ama B harfi ile de başlayan bir programla bir sürü mod ve kernel değiştirme ile root işlemci hızı aşırtmaya kadar donanıma zarar verebilecek şeylere muktedir. Hatta geri yükleme imkanı olmayacak şekilde boot bile silebilir.

ama şu da var, emin olun delta teknikerleri daha xiaomi.eu romu ile satıcı romu, global, cn vs ayrımı yapamaz. o bakımdan sıkıntı yok. TWRP ve root nedir bilirler ama.
Açıklama için çok teşekkürler ama 100-150 TL fazla vermedim.
979 TL idi aksesuarlarla 1000 TL ye bağladım 100 TL bonus alınca sitedeki arkadaşlarla aynı paraya geldi artı aksesuarda almış oldum.

Oyla:

kingzmr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
enes
Cihazım
redmi pro
Konular
2
millet garanti falan demişte lg den çektiğimi bir ben bilirim. garanti dersen iphone gerisi hikaye. bu deltayada hic guvenmiyom. düşünmediğin surece kolay kolay bisey olmaz bu telefonlara. zaten o zamanda garanti dışı derler. kafaniza gore yükleyin kullanin yazilim bi sekilde hallolur. donanimsalsa değişim falan beklemeyin

Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

aykutadar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
AYKUT
Konular
5
millet garanti falan demişte lg den çektiğimi bir ben bilirim. garanti dersen iphone gerisi hikaye. bu deltayada hic guvenmiyom. düşünmediğin surece kolay kolay bisey olmaz bu telefonlara. zaten o zamanda garanti dışı derler. kafaniza gore yükleyin kullanin yazilim bi sekilde hallolur. donanimsalsa değişim falan beklemeyin

Arkadaşım delta ithalatçı garantili cihazlar için en iyisi şu an ben Samsung'un önünde de çok telefon kıran gördüm.iphone başka tabiide sen bak bakalım Avrupa'da samsung bu hareketleri yapabiliyormu.
Bizde ne düzgünki serviste düzgün olsun

Oyla:

kiymetlly

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
uğur
Cihazım
redmi pro
Konular
2
Sizde hangi rom var bendeki Türkçe
Şuan global sitedekiler İngilizce Çince bize gelenler yamalı rom çok fena şarj yiyor.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Bendeki rom bu.pek memnun degilim cok sıkıntılı

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt