Çözüldü Delta servisi garantili redmi pro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aykutadar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
AYKUT
Konular
5
Arkadaşlar iki yıl delta garantili redmi pro aldım.
İçinde uydurma bir global rom var 8.0.4.0 diye orijinal rom yok şu an twrp yükleyip devoloper haftalık rom yüklesem garanti gidecek.
Yakında orijinal global rom çıkacakmış.tahminimce cihazla gelen rom güncelleme almıycak rom çıkınca manuel güncelleme yapsak garanti bozulurmu acaba.
Saygılar

Redmi 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kiymetlly

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
uğur
Cihazım
redmi pro
Konular
2
Hocam global çıkmadan net bir şey söylemek çok doğru olmaz. (Örneğin pek çok cihazda china developer rom açılmadan yükleniyor, bazılarında global de yüklenebiliyor) Ama yüklense dahi en sağlıklısı bootloader açıp fastboot ile yüklenmesidir.
Peki bootloaderin acik kapali oldugunu acmayi denemeden anlayamazmıyız.kodla falan

Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

eebursa

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
enes
Cihazım
redmi pro
Konular
0
Hocam global çıkmadan net bir şey söylemek çok doğru olmaz. (Örneğin pek çok cihazda china developer rom açılmadan yükleniyor, bazılarında global de yüklenebiliyor) Ama yüklense dahi en sağlıklısı bootloader açıp fastboot ile yüklenmesidir.
merhaba ben 6-7 aydır kutudan çıkan romla idare ettim ama ekran kilit pin'ini unutup telefonu sıfırlamak zorunda kalınca hazır sıfırlamışken yeni rom yükleyeyim dedim, root yaptım twrp yükledim miui kendi sitesindeki stable ve Developer romları denedim hepsinde mi logosunda takılı kalıyor , ne yapabilirim şuan? Bana yardımcı olabilir misiniz

Oyla:

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
merhaba ben 6-7 aydır kutudan çıkan romla idare ettim ama ekran kilit pin'ini unutup telefonu sıfırlamak zorunda kalınca hazır sıfırlamışken yeni rom yükleyeyim dedim, root yaptım twrp yükledim miui kendi sitesindeki stable ve Developer romları denedim hepsinde mi logosunda takılı kalıyor , ne yapabilirim şuan? Bana yardımcı olabilir misiniz
romu yükledikten sonra LazyFlasher yükleyip reboot edin büyük ihtimalle açılacaktır

MI 5s Global Beta 8.2.2

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt