Çözüldü Delta Servis Sorunu (Serviste RAM düşürüldü)

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Aklıma gelen tek şey, anakartı değişip sizin imei yide o yeni anakarta atmışlar. 3gb olan anakart da büyük ihtimal arızalı bir cihazın sağlam anakartıdır . Yoksa yeni anakart alsalar kendi imeisini aktifleştirirlerdi. Sizin imei görünüyorsa vede 4 gb dan 3gb a indiğine eminseniz, bence bu dediğim olmuş. Yoksa ne yazılımsal nede donanımsal aynı anakarta ram düşürme olduğunu sanmıyorum. Yada 3 gb ramli 64 hafızalı anakart varsa hafızayı mı 32 ye düşürdüler :?

Son düzenleme:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi5s serisi o kadar karmaşık bir seri değil.
32gb versiyonların hepsi 4gb ramdir

onuryildirims

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
1
Emre Bey bu numarayı arayabilirsiniz demisti. Aradigi numarayı ariyorum ama hep kapali. Konuşmadan sonra sanırım telefonu kapadi.

Delta Servis Müşteri Hizmetlerinden Onur Bey aradi ve 4 GB olmasi gerektigini ve bu şekilde gonderilecegini soyledi.

Malesef ki teknik destekten arayan Emre Bey isimli kişi, Xiaomi telefonlardan bihaber. Kaç saattir canımı sıktı bilgisizliginden.

Son düzenleme:

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
Emre Bey bu numarayı arayabilirsiniz demisti. Aradigi numarayı ariyorum ama hep kapali. Konuşmadan sonra sanırım telefonu kapadi.

Delta Servis Müşteri Hizmetlerinden Onur Bey aradi ve 4 GB olmasi gerektigini ve bu şekilde gonderilecegini soyledi.

Malesef ki teknik destekten arayan Emre Bey isimli kişini, Xiaomi telefonlardan bihaber. Kaç saattir canımı sıktı bilgisizliginden.
Delta Servis Rezalettir. Tescilli bir firma. Geçmiş olsun. :/

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
onuryildirims 4/32 versiyonu fotoğrafı var mı diye sordun. Yukarıda attım. Yani sen de bi garipsin. Hem istiyorsun. Hem görmezden gelip başka yoruma kayıyorsun.

onuryildirims

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
1
onuryildirims 4/32 versiyonu fotoğrafı var mı diye sordun. Yukarıda attım. Yani sen de bi garipsin. Hem istiyorsun. Hem görmezden gelip başka yoruma kayıyorsun.

Kusura bakma teşekkür etmeyi unuttum. Ekran görüntüsü almıştım. Sağ olasın, can sıkılınca gözü bir şey görmüyor.

onuryildirims

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
1
Arkadaşlar,
Zeynep Hanim'in ciddi desteğiyle sorunum çok şükür çözüldü. RAM değişimi yaparak sorunu halletmişler. Cihazın IMEI'si de ayni, sorun yok. İyice inceleyerek teslim aldim :)

miuiturkiye'yi cok önemsiyorlar, buranın desteği ve Zeynep Hanim'in destegi olmasa işler zor ilerleyecekti. Hepinize çok çok teşekkür ederim. Kırılmaz cam hediye ederek de gönlümü fethettiniz.

Sorun çözüldü olarak başlığı düzeltebilir misiniz?

Delta Servis 4

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynep
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Arkadaşlar,
Zeynep Hanim'in ciddi desteğiyle sorunum çok şükür çözüldü. RAM değişimi yaparak sorunu halletmişler. Cihazın IMEI'si de ayni, sorun yok. İyice inceleyerek teslim aldim :)

miuiturkiye'yi cok önemsiyorlar, buranın desteği ve Zeynep Hanim'in destegi olmasa işler zor ilerleyecekti. Hepinize çok çok teşekkür ederim. Kırılmaz cam hediye ederek de gönlümü fethettiniz.

Sorun çözüldü olarak başlığı düzeltebilir misiniz?

Değerli Müşterimiz ,

Cihazınızı iyi günlerde kullanmanızı diliyoruz. angel~~ Firmamızı tercih ettiğiniz için biz çok teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
Delta Teknik Servis

Üst Alt