Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba. .ben redmi note 4 marka telefonumu delta servise yolladim..araya bayram girdi ve sonunda geri dönüş yaptılar. Telefonun dokunmatiginin klavyeye denk gelen bölümü kendi kendine basmaya başladığı için servise yolladım. Şimdi sıvı teması var dediler ve 550 TL talep ettiler..Bunlar insanları parasıyla madur ediyorlar.. ne kadar kolay öyle sıvı teması demek. Delta servis yaptı yine yapacağını geri yollayın tüketici haklarına basvuracam dedim şimdi içine su döküp yollarlar artık..
Merhaba. .ben redmi note 4 marka telefonumu delta servise yolladim..araya bayram girdi ve sonunda geri dönüş yaptılar. Telefonun dokunmatiginin klavyeye denk gelen bölümü kendi kendine basmaya başladığı için servise yolladım. Şimdi sıvı teması var dediler ve 550 TL talep ettiler..Bunlar insanları parasıyla madur ediyorlar.. ne kadar kolay öyle sıvı teması demek. Delta servis yaptı yine yapacağını geri yollayın tüketici haklarına basvuracam dedim şimdi içine su döküp yollarlar artık..
Yapılan inceleme sonucunda cihazınızın sıvı ile teması sonucunda ekran, hoparlör, şarj soketi ve filmin zarar gördüğü tespit edilmiştir.
Suya giren telefon yani sıvı teması görmüş (üzerine içecek dökülmüş, yağmurda ıslanmış, denize girmiş ve benzeri) cihazlarda yaşanan sorunlar tamamen kullanıcı hatası olarak kabul edildiği için garanti kapsamı dışında kalmaktadır.
Yukarıdaki bilgiye istinaden hatırlatmak isteriz ki telefonunuzu alırken kaskosunu da yaptırdı iseniz ve kasko sözleşmesinde sıvı teması garanti maddesi mevcut ise ücretsiz bir şekilde yaşanılan hasar karşılanmaktadır. Bu sebeple kaskonuz var ise mutlaka kasko sözleşmenizi incelemenizi ve ardından kasko firmanız ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.
Tarafınıza sunulan teklif tutarı; telefonunuzun sağlıklı onarımı (ekonomik onarımı) mümkün olmadığından dolayı, öneri maksatlı verilmiş olan cihaz bedelidir. Ekte incelemeniz üzere ilgili fotoğraflar mevcuttur.
Ekranı kırmışsın, kırıktan sıvı girmiş sonra mağdurum... Adamlar tamir daha pahalıya gelecek diye 550 liraya cihaz verelim daha mantıklı demiş. Hala şikayet, daha ne yapacaklardı acaba.