Çözüldü Delta servis SIVI TEMASI tekerlemesi

city hunter

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
rom
Cihazım
xiaomi
Konular
1
Merhaba. .ben redmi note 4 marka telefonumu delta servise yolladim..araya bayram girdi ve sonunda geri dönüş yaptılar. Telefonun dokunmatiginin klavyeye denk gelen bölümü kendi kendine basmaya başladığı için servise yolladım. Şimdi sıvı teması var dediler ve 550 TL talep ettiler..Bunlar insanları parasıyla madur ediyorlar.. ne kadar kolay öyle sıvı teması demek. Delta servis yaptı yine yapacağını geri yollayın tüketici haklarına basvuracam dedim şimdi içine su döküp yollarlar artık..

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Hocam sıvı teması kullanıcı hatasına girer bilginiz olsun.
Tüketici hakları sizi haksız bulabilir.
İstenilen ücret yüksek tabi ki onu da belirteyim.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

city hunter

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
rom
Cihazım
xiaomi
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sıvı teması kullanıcı hatasına girer bilginiz olsun.
Tüketici hakları sizi haksız bulabilir.
İstenilen ücret yüksek tabi ki onu da belirteyim.

Cevabın için teşekkürler. .lakin bu tür durumda kullanıcı ne yapabilir. ..Herşey onların elinde .. insanlarin vicdanina mi kaldik...ne yapmamiz lazim

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Cevabın için teşekkürler. .lakin bu tür durumda kullanıcı ne yapabilir. ..Herşey onların elinde .. insanlarin vicdanina mi kaldik...ne yapmamiz lazim
Hocam sadece ekran için ise bu ücret fazla. Değilse farklı yerlerde zarar görmüşse normal. Bunu öğrenmeye çalışın öncelikle.

Delta Servis 2

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Merhaba. .ben redmi note 4 marka telefonumu delta servise yolladim..araya bayram girdi ve sonunda geri dönüş yaptılar. Telefonun dokunmatiginin klavyeye denk gelen bölümü kendi kendine basmaya başladığı için servise yolladım. Şimdi sıvı teması var dediler ve 550 TL talep ettiler..Bunlar insanları parasıyla madur ediyorlar.. ne kadar kolay öyle sıvı teması demek. Delta servis yaptı yine yapacağını geri yollayın tüketici haklarına basvuracam dedim şimdi içine su döküp yollarlar artık..

Merhabalar,

Sizlere daha nitelikli ve işlevsel bir hizmet adına bizlerle form numaranızı paylaşır mısınız?

Saygılarımızla
Delta Teknik Servis

msamisengul

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Sami ŞENG
Cihazım
Asus zenfone
Konular
4

Konuyu tüketici haklarına taşıyın. Büyük ihtimal bilir kişi atayacaklardır.

Eğer sıvı teması (art niyet yada serviste sıvı teması) yoksa sizin lehinize karar verecektir.

Bazı durumlarda terleme sıvı teması gibi algılansa da cihazın kasasında ki imalat problemleri ayıplı olarak değerlendirilir.

Kısaca çözüm tüketici haklarıdır....

Saygılarımla...

Delta Servis 2

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Konuyu tüketici haklarına taşıyın. Büyük ihtimal bilir kişi atayacaklardır.

Eğer sıvı teması (art niyet yada serviste sıvı teması) yoksa sizin lehinize karar verecektir.

Bazı durumlarda terleme sıvı teması gibi algılansa da cihazın kasasında ki imalat problemleri ayıplı olarak değerlendirilir.

Kısaca çözüm tüketici haklarıdır....

Saygılarımla...

Yasal haklarınızı kullanma tasarrufunuz elbette ki sizlere aittir. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla
Delta Teknik Servis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba umarım yardımcı olursunuz
Form no 403822

Merhaba Yaşar Bey,

Yapılan inceleme sonucunda cihazınızın sıvı ile teması sonucunda ekran, hoparlör, şarj soketi ve filmin zarar gördüğü tespit edilmiştir.

Suya giren telefon yani sıvı teması görmüş (üzerine içecek dökülmüş, yağmurda ıslanmış, denize girmiş ve benzeri) cihazlarda yaşanan sorunlar tamamen kullanıcı hatası olarak kabul edildiği için garanti kapsamı dışında kalmaktadır.

Yukarıdaki bilgiye istinaden hatırlatmak isteriz ki telefonunuzu alırken kaskosunu da yaptırdı iseniz ve kasko sözleşmesinde sıvı teması garanti maddesi mevcut ise ücretsiz bir şekilde yaşanılan hasar karşılanmaktadır. Bu sebeple kaskonuz var ise mutlaka kasko sözleşmenizi incelemenizi ve ardından kasko firmanız ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.

Tarafınıza sunulan teklif tutarı; telefonunuzun sağlıklı onarımı (ekonomik onarımı) mümkün olmadığından dolayı, öneri maksatlı verilmiş olan cihaz bedelidir. Ekte incelemeniz üzere ilgili fotoğraflar mevcuttur.

Ekli dosyalar

• 20180814_100234_dosya.jpg
    20180814_100234_dosya.jpg
    206,4 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Ahahah Sami'ye de kapak olmuş. Her cihaza ayıplı demiş, asıl ayıp sende.

city hunter sana da ayıp ya...

Ekranı kırmışsın, kırıktan sıvı girmiş sonra mağdurum... Adamlar tamir daha pahalıya gelecek diye 550 liraya cihaz verelim daha mantıklı demiş. Hala şikayet, daha ne yapacaklardı acaba. haha--

Üst Alt