Çözüldü Delta Servis Root Sorunu

Murathan33

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murathan
Cihazım
Redmi note 4
Konular
4
Arkadaşlar telefonu rootlayacam ama garanti dışına çıkıyor mu diye internette araştırdım Delta Servis'in sayfasına girdim sayfada alttaki resimdeki gibi söylüyor. "Ne nolursa olsun garanti kapsamı haricinde hizmet verilir." diyor sonra da "root işlemi yapılmış olsa dahi ürünün arızalarını "garanti kapsamı" dahilinde ücretsiz olarak onarıyoruz." Diyor ben anlamadım ikisi birbirine zıt, ne demek istiyorlar?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-04-26-13-44-13-122_com.android.chrome.png
    Screenshot_2018-04-26-13-44-13-122_com.android.chrome.png
    263,4 KB · Görüntüleme: 34

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Arkadaşlar telefonu rootlayacam ama garanti dışına çıkıyor mu diye internette araştırdım Delta Servis'in sayfasına girdim sayfada alttaki resimdeki gibi söylüyor. "Ne nolursa olsun garanti kapsamı haricinde hizmet verilir." diyor sonra da "root işlemi yapılmış olsa dahi ürünün arızalarını "garanti kapsamı" dahilinde ücretsiz olarak onarıyoruz." Diyor ben anlamadım ikisi birbirine zıt, ne demek istiyorlar?
Yani demiş ki root yapılmış cihazları herkes garanti dışı bırakırken biz bırakmıyoruz.

musty28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
6
Delta servis pratikte de aynı davranıyor ise ayakta alkışlamak lazım.

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Delta servis pratikte de aynı davranıyor ise ayakta alkışlamak lazım.
Forumda hatırladığım bir kaç sorunda delta yazdığı gibi bir politika izlediğini gördüm. Yenilikçi ve güzel bir karar bence.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Murathan33 Galiba alıntıladığınız ekran görüntüsünde yazım hatası var. "Garanti dahilinde" yerine "garanti haricinde" yazılmış. Delta Servis 2 'nin bu konuda yapmış olduğu açıklamaya bir göz atabilirsiniz.

musty28 pratikte de aynı davranış geçerli hocam. Bugüne kadar root yetkisi alındığı için her hangi bir cihazın garanti dışı sayıldığına hiç denk gelmedim.

musty28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
6
10 günde 2 Xiaomi cihaz aldım biri delta biri frizy gibi bişeydi delta için sevindim doğrusu.

Forumda hatırladığım bir kaç sorunda delta yazdığı gibi bir politika izlediğini gördüm. Yenilikçi ve güzel bir karar bence.

Murathan33 Galiba alıntıladığınız ekran görüntüsünde yazım hatası var. "Garanti dahilinde" yerine "garanti haricinde" yazılmış. Delta Servis 2 'nin bu konuda yapmış olduğu açıklamaya bir göz atabilirsiniz.

musty28 pratikte de aynı davranış geçerli hocam. Bugüne kadar root yetkisi alındığı için her hangi bir cihazın garanti dışı sayıldığına hiç denk gelmedim.

sahatay63

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ŞAHİN
Cihazım
GALAXY S3
Konular
1
Kaç gündür delta servis 2 yani zihni bey 'e ulaşmıyorum delta müşteri temsilcisi işten ayrıldığını söyledi ilginç olanı bana telefonunuzu tekrar servise yollayın değişim yada ücret iadesi için gerekeni yapacağız dedikten bir gün sonra işten ayrılmış zira telefonun 5.defa servise gidişi olacaktı şimdi arıyorum muhatap bulamıyorum forumda başka delta servis yetkilisi var mı acaba. Şimdi bakıyorum delta serviste tekrar " Şebeke sorunu " diye kayıt açılmış.

Delta Servis 2

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Kaç gündür delta servis 2 yani zihni bey 'e ulaşmıyorum delta müşteri temsilcisi işten ayrıldığını söyledi ilginç olanı bana telefonunuzu tekrar servise yollayın değişim yada ücret iadesi için gerekeni yapacağız dedikten bir gün sonra işten ayrılmış zira telefonun 5.defa servise gidişi olacaktı şimdi arıyorum muhatap bulamıyorum forumda başka delta servis yetkilisi var mı acaba. Şimdi bakıyorum delta serviste tekrar " Şebeke sorunu " diye kayıt açılmış.
Merhaba,

Zihni Bey'in işten ayrılması sorunlarınızın giderilmesini engellemeyecektir.
Özelden cihazınızın imei numarasını paylaşabilir misiniz takibini yapmak isterim.

Saygılarımla

sahatay63

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ŞAHİN
Cihazım
GALAXY S3
Konular
1
Merhaba,

Zihni Bey'in işten ayrılması sorunlarınızın giderilmesini engellemeyecektir.
Özelden cihazınızın imei numarasını paylaşabilir misiniz takibini yapmak isterim.

Saygılarımla

Teşekkür ediyorum sorunum çözüldü ama kolay olmadı 4,5 telefon görüşmesinde derdimi anlatmak zorunda kaldım ama çok şükür çözüldü değişim yada ücret iadesi kararı verildi telefonu Migrostan almıştım migrosa değişim yada ücret iadesi için mail atılmış bundan sonra migrosa gidip ya telefon ayada ücreti talep edeceğim tekrar teşekkür ediyorum Delta servis yetkililerine.

Üst Alt