Çözüldü Delta Servis Rezaleti

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Geçmiş olsun her zaman söyledim ve yazdım Ülkemde servis olayı ''Ben yaptım veyahut yaparım benim yaptığıma ve yapacağıma uyacaksın vede istersem garanti içinde yaparım istersem garanti dışı kullanıcı hatası suçlaması'' Bilinen servislerde var.İlk nesilden itibaran 11 yıl İOS iPhone kullandım hiç servislik olmadım Olanlardan biliyorum anında yapılır veya değişim olur bunu dışında kimse kusura bakmasın bütün servisler Müşterilerini APTAL ! yerine koyar .Bakalım bu duruma Sanayi ve Ticaret Bakanlığı kökten ne zaman çözüm bulacak?
Tamamen aynı fikirdeyim hocam... Bu konuda hep savunduğum nokta, garantisiz olarak güvenilir satıcılardan telefon almak... Yarı yarıya varan fiyat avantajını, her hangi bir donanımsal arızada değişim için kullanmak en mantıklısı ki, çoğu zaman arıza verdiği de olmuyor telefonların... En azından, servise gidip gelme süresince telefonsuz kalmamış olmak adına, servisin bu şekilde tüketici aleyhine verdiği teknik raporlar ile can sıkmamak adına mantıklı seçenek... Zaten iyi satıcılar yazılım garantisi veriyor...

Garantili (hangi servis olursa olsun) telefon almayın, aldırtmayın... smoking~~

Üst Alt