Çözüldü Delta Servis Rezaleti

ahmetkartal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Poco X3
Konular
7
15/11/2018 tarihinde Mi 5s cihazımda oluşan ghost screen problemi için telefonumu delta servise teslim ettim. Dün teknik servisten aradılar ve kullanıcı hatası olduğunu söylediler sebebi de 3. parti uygulama kullanmışım. Benim anlamadığım telefonu ilk aldığımız gibi mi kullanmamızı bekliyorlar instagram dahi kurmamamız gerekiyor anladığım kadarıyla. Bu kadar rezil bir garanti servisi olamaz sırf telefonu tamir etmemek için böyle komik bir bahane sunuyorlar. Telefon tarafıma iade edilir edilmez para iadesi için hakem heyetine gideceğim. Bir daha da delta servis garantili telefon almam siz de almayın arkadaşlar.

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
15/11/2018 tarihinde Mi 5s cihazımda oluşan ghost screen problemi için telefonumu delta servise teslim ettim. Dün teknik servisten aradılar ve kullanıcı hatası olduğunu söylediler sebebi de 3. parti uygulama kullanmışım. Benim anlamadığım telefonu ilk aldığımız gibi mi kullanmamızı bekliyorlar instagram dahi kurmamamız gerekiyor anladığım kadarıyla. Bu kadar rezil bir garanti servisi olamaz sırf telefonu tamir etmemek için böyle komik bir bahane sunuyorlar. Telefon tarafıma iade edilir edilmez para iadesi için hakem heyetine gideceğim. Bir daha da delta servis garantili telefon almam siz de almayın arkadaşlar.
Geçmiş olsun her zaman söyledim ve yazdım Ülkemde servis olayı ''Ben yaptım veyahut yaparım benim yaptığıma ve yapacağıma uyacaksın vede istersem garanti içinde yaparım istersem garanti dışı kullanıcı hatası suçlaması'' Bilinen servislerde var.İlk nesilden itibaran 11 yıl İOS iPhone kullandım hiç servislik olmadım Olanlardan biliyorum anında yapılır veya değişim olur bunu dışında kimse kusura bakmasın bütün servisler Müşterilerini APTAL ! yerine koyar .Bakalım bu duruma Sanayi ve Ticaret Bakanlığı kökten ne zaman çözüm bulacak?

erdemturan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem Turan
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
23
Uygulama ile donanım arızasının ne gibi bir alakası olabilir anlamadım gitti. Servis konusunda güvenebileceğimiz 1 tane firma yok anlaşılan.

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ahmetkartal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Poco X3
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani bende anlamadım. Telefonun paneli lg ise eninde sonunda bu problem ortaya çıkıyor zaten bu kadar net bir durum. Ayrıca hem lg hem samsung bunun kronik bir sorun olduğunu kabul ediyor ama malesef garanti firmaları kabul etmiyor.

Delta Servis 1

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Merhaba Ahmet Bey, servis form numaranızı bizimle paylaşabilir misiniz? Kontrol edelim.

ahmetkartal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Poco X3
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Form No: 423790

hakan1987

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
10
Oha viral değilse forumda yazınca çözüldü yani 3. Parti uygulama dediği robot atmak filandir :)

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
Ee kardeşim ne gerek var insanı mağdur etmeye. Sorunun illa buraya yazılıncamı çözülmesi gerekiyor. Müşteri ilişkileri kapsamında kendinizi çok geliştirmeniz lazım.

serkan_esk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Sagit
Konular
9
Üst Alt