Çözüldü Delta Servis Redmi Note 7 Ghost Screen (Hayalet Ekran) sorunu

kslbimeftun60

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 6 pro
Konular
7
Evet arkadaşlar Cihazım Redmi Note 7 Tianma Panel kullanıldığı için malesef 1.5 yıl sonra hayalet ekran sorunuyla karşılaştım. 14.01.2021 tarihinde cihazımı Delta Servisine gönderdim ve 15.01.2021 tarihinde teslim aldılar ve takip numarasını gönderdiler kontrol ettim. İşlem öncesi cihazın resimlerini çekmişler bakalım süreç nasıl işleyecek.
Umarım iyi bir sonuç alırım.

Çözüm
Evet arkadaşlar ürünümü teslim aldım gayet güzel şekilde yapmışlar. Tabi ilerleyen günlerde nasıl bir sonuç çıkacak merak ediyorum. Sağolsunlar panelimi schenoco panel yapmışlar. Kendilerine buradan teşekkür ediyorum. Eğer ürünü düzgün kullandıysanız firma haksızlık yapmıyor. Teşekkür ederim delta ailesi

Delta Servis 1

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Evet arkadaşlar ürünümü teslim aldım gayet güzel şekilde yapmışlar. Tabi ilerleyen günlerde nasıl bir sonuç çıkacak merak ediyorum. Sağolsunlar panelimi schenoco panel yapmışlar. Kendilerine buradan teşekkür ediyorum. Eğer ürünü düzgün kullandıysanız firma haksızlık yapmıyor. Teşekkür ederim delta ailesi
Merhaba,

Değerli düşünceleriniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Oyla:

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Benimde tianma panel vardı ve ghost screen oluştu servise yolladım ve shencao panel takip 1 hafta içinde geri gönderdiler panel ismini
ayarlar
cihazım
tüm özellikler
çekirdek sürümüne üst üste basın donanım testlerine giriceksiniz oradan en üstte
software version a tıklayın en altta
lcm information altında panel ismi yazar bende şuan shenchao yazıyor ghost screen olan model tianma olan modeldir

HD1925 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt