Yardım delta 'servis' mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bydogan20

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
10
Cihazım
mi5 pro
Konular
6
evet bu soru ciddi bir sorudur? hakkında sayfalarca şikayet olan, her problemi kullanıcı hatasına bağlayıp kullanıcısını sürekli mağdur eden, üstelik her şeye de cevabı olan bir servis nasıl olur da hala servislik yapar? size şöyle bir tecrübe mi anlatayım. yazın mi 5 cihazımın bataryası şişti arka kapak açık hale geldi. zaten batarya ömrü bitikti . %90 larda falan kapanıyordu. servise gönderdim sadece batarya değişimi için yok cihaz eğri yok darbe almış deyip bin dereden su getirip benden 475 tl kasa değişimi için para istediler. ben kasa falan değiştirmiyorum diyince telefonu o halde açınca toplayamayız dediler ve garantili cihazı garanti dışı bıraktılar. sonra ben kendim bataryayı aldım kendim çok kolay bir şekilde KASA DAĞILIP MAĞILMADAN değiştirdim. sırf 50-60 tl lik bataryayı değiştirmemek için bunları yapan bir firmanın bedava bile verseler ürünlerini kullanmam.

serkan_esk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Sagit
Konular
9
Bisey sormak istiyorum, gercekten yanlis anlamayin ama yazin magdur oldugunuz bir konuyu kışın dile getirmek biraz geç olmadı mı.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Forum bölümünün amacı servis süreci ile ilgili olarak sorulan sorulara bizzat servis yetkilileri tarafından cevap verilebilmesini sağlamak. Keşke sorununuzu yaşadığınızda bu bölüme yazmış olsaydınız. Maalesef ki şu aşamada bizlerin yapabileceği bir şey yok. Dolayısıyla konunuz bölüm amacının dışında değerlendirlmek zorunda.

Konu yeni yorumlara kapatılarak çöp kutusuna taşınmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt