Yardım Delta servis ilgisizliği

sempaticafe

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
Xiaomi mi a1
Meslek
Bilgi işlem
Konular
2
Cepport değil hepsiburada kvk. Şu cihazın garantisi bittikten sonra bir daha asla... Kvk mı....

Muaddib1789

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hdndn
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
9
22.09.2018 tarihinde saat 16:00 civarında delta servis çalışanı olduğunu söyleyen Esra hanım tarafından arandım. Kendisi cihazın kargoya verildiğini ve kargo numarasının aradığı numara tarafından 23.09.2018 tarihinde bana paylaşılacağını söyledi. Aynı tarih saat 10:00 civarı kendisini aradım cevap vermedi mesaj attım hala beklemedeyim. İyi niyet göstergesi olarak şikayetimi şikayetvar sitesinden kaldırdım ama galiba hata ettim

Delta Servis 2

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
22.09.2018 tarihinde saat 16:00 civarında delta servis çalışanı olduğunu söyleyen Esra hanım tarafından arandım. Kendisi cihazın kargoya verildiğini ve kargo numarasının aradığı numara tarafından 23.09.2018 tarihinde bana paylaşılacağını söyledi. Aynı tarih saat 10:00 civarı kendisini aradım cevap vermedi mesaj attım hala beklemedeyim. İyi niyet göstergesi olarak şikayetimi şikayetvar sitesinden kaldırdım ama galiba hata ettim
Merhaba yaşadığınız gecikmeden dolayı özür dileriz. Form numaranız nedir hemen kontrol edelim

Muaddib1789

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hdndn
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
9
Merhaba yaşadığınız gecikmeden dolayı özür dileriz. Form numaranız nedir hemen kontrol edelim
Cihaz kargoya verilmiş. Umarım sıkıntısız bir şekilde tamiri gerçekleştirilmiştir ve sorunsuz şekilde elime ulaşır. Her şey rağmen teşekkür mesajımı da buradan paylaşacağım.

Üst Alt