delta servis garanti kapsamı

nslrl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tuncay
Cihazım
xiami mi5
Konular
5
arkadaşlar merhaba 10 ay önce delta servis garantili olarak aldığım telefonumun yaklasık 5 ay önce ekranın sağ üst köşesinde ufak bi kırık oluştu. Bu şekilde telefonu kullandım. hiç bir sıkıntı yaşamadım. yaklaşık 10 gün önce telefon ekranına zaman zaman görüntü gelmemeye başladı. ekrarn kararık halde telefon çalışmaya devam ediyordu. sonra kendiğinden düzeliyordu. bende garantiye gönderdim bugün servisten aradılar ve telefonun ekranı kırık olduğu için garanti kapsamı dışında olduğunu söylediler ve benden 300 tl istediler.
bu konularda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi servisin benden böyle bir ücret talep etme hakkı var mı.
teşekkürler.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

nslrl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tuncay
Cihazım
xiami mi5
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşlar merhaba 10 ay önce delta servis garantili olarak aldığım telefonumun yaklasık 5 ay önce ekranın sağ üst köşesinde ufak bi kırık oluştu. Bu şekilde telefonu kullandım. hiç bir sıkıntı yaşamadım. yaklaşık 10 gün önce telefon ekranına zaman zaman görüntü gelmemeye başladı. ekrarn kararık halde telefon çalışmaya devam ediyordu. sonra kendiğinden düzeliyordu. bende garantiye gönderdim bugün servisten aradılar ve telefonun ekranı kırık olduğu için garanti kapsamı dışında olduğunu söylediler ve benden 300 tl istediler.
bu konularda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi servisin benden böyle bir ücret talep etme hakkı var mı.
teşekkürler.

Ekli dosyalar

• 20171115_0950281_dosya.jpg
    20171115_0950281_dosya.jpg
    213,8 KB · Görüntüleme: 62

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
teşekkürler.
Ekranın kırılması kullanıcı hatası olduğu için ücret istemeleri doğal bir durum kullanıcı hatası gibi durumlarda garanti devre dışı kalır.

nslrl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tuncay
Cihazım
xiami mi5
Konular
5
Ekranın kırılması kullanıcı hatası olduğu için ücret istemeleri doğal bir durum kullanıcı hatası gibi durumlarda garanti devre dışı kalır.
Hocam benim ekranım 5 ay önce kırıldı benim yaşadığım sorun yeni oldu. Ekrandaki hafif kırığın alakası yokki telefonla.. belki ana kartında veya yazılımda herhangi başka bi yerinde bi sıkıntı var ekrandaki kiriga bahane bulup benden para talep ediyorlar

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Hocam benim ekranım 5 ay önce kırıldı benim yaşadığım sorun yeni oldu. Ekrandaki hafif kırığın alakası yokki telefonla.. belki ana kartında veya yazılımda herhangi başka bi yerinde bi sıkıntı var ekrandaki kiriga bahane bulup benden para talep ediyorlar

Bende senin gibi düşünüyorum garanti firmaları cebinden çıkmasın diye yaper bunu tavsiyrm şika***var.com a bir şikayet kaydı oluştur işe yarar

uyildirim32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Xiaomi Mİ A1
Konular
2

Ekranın kırık olmasını bahane etmişler sadece. Resim de gözüken kırık ekranda da değil sanki kasanın köşesi gibi. Bundan dolayı oluşan cihazın başka sorununda garanti dışı diyip para talep edemezler bence . Tüketici hakem heyetine başvurun. İlk once bir kağıda arızayı net şekilde yazıp ücretsiz yapılmasını isteyin. Sonra Red cevabı gelirse ki gelecek anlaşılan o tüketici hakem heyetine başvurun onlar çözecektir.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Hocam önce bize delta servis sitesindeki arıza takip bölümünün detayını atarmısın bende senin için yapmalarını isteyeceğim kabul edileceğini düşünüyorum

nslrl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tuncay
Cihazım
xiami mi5
Konular
5
Hocam önce bize delta servis sitesindeki arıza takip bölümünün detayını atarmısın bende senin için yapmalarını isteyeceğim kabul edileceğini düşünüyorum
.

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Senden biraz zaman isteyeceğim isim soyisim ve arıza numaranı verebilirmisin bana

nslrl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tuncay
Cihazım
xiami mi5
Konular
5
Üst Alt