Çözüldü Delta Destek! Cihazım 7 gündür serviste inceleniyor deniyor !!

Fkızıltepe

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Red mi note 5
Konular
2
Form numarası
442278
442278 forum nolu cihazım ayın 20 sinde delta teknik servise ulaştı hala bir dönüş sağlanmadı lütfen yardım ! Cihazımı kutudan çıkardığım günden itibaren var olan ekranda ki dikey piksel yanığı gibi çizgiler oluşan gittikçe artıp daha belirgin hala gelen redmi note 5 cihazımın ücret iadesini talep ediyorum lütfen yardımcı olur musunuz ? Cihazı servise gönderirken tüm aksesuarları ve kutusu ile birlikte gönderdim sırf vakit kaybı olmasın işlemler hızlansın diye ama günlerdir sitede sorgulayınca onarım işlemi devam ediyor yazıyor arayıp müşteri hizmetleri ne sorunca da inceleme devam ediyor diye ve cevap alıyorum.sayın delta servis çalışanları ben cihazdan soğudum kesinlikle düşürme vs olmadan kutudan çıkar çıkmaz böyle olan cihazdan dolayı cihazı istemiyorum artık mümkünse rica ediyorum sizlerden ücret iadesi yoluna gidelim.iyi çalışmalar.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• 4719FA9C-97EF-4999-80DD-EA484456F25C.jpeg
    4719FA9C-97EF-4999-80DD-EA484456F25C.jpeg
    912,1 KB · Görüntüleme: 19
  • 267ACAD3-D03C-41DF-9C23-30BFF6C37BF7.jpeg
    267ACAD3-D03C-41DF-9C23-30BFF6C37BF7.jpeg
    559,3 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Keşke cihazı kutudan çıkardığınız zaman, sorun olduğunu görünce, gereğini yapıp servis ile yada aldığınız yer ile iletişime geçip ücret iadesi yada değişim talebinizi iletseydiniz.. Onarımı mümkünse iade yada değişimi unutabilirsiniz.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Ekran görüntülerinde bulunan numaranın üstünü çizin..

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cb1111-1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Coşkun
Cihazım
Xiaomi Mi 8lite
Konular
5
Aynen aldığınız yere iade hakkınızı kullansaydınız daha iyidi sonuçta ayıp mal oluyor o ve resimleriyle kanıtlamanız çok hızlı şekilde değişim yada para iadesi almanızı kolaylaştırırdı...

feyyazcetin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
feyyaz cetin
Cihazım
mi 4
Konular
4
Alışırsın arkadaşım bende aynı sorunu yaşadım banada inceleme devam ediyor dediler 2 hafta bende inceleme heyeti xiaomi fabrikasındanmı gelecek dedim batarya değişimi için gönderdim sim kart yeri bozuk geldi 100 TL batarya ya verdim şimdide 150 TL sim yerine istediler yapacak bişey yok kılıç adamların ellerinde terside kesiyor düzüde.

Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fkızıltepe

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Red mi note 5
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk aldığımda çok ince tek bir çizği vardı çok rahatsız etmemişti fakat gün geçtikçe artmaya başladı o yüzden gönderme gereği duydum 1 aylıklık bile değil cihaz çok olmadı alalı hatta Kargo ya verdiğim de kutu açılalı 14 gün olmuştu

Taylanoo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ercan
Cihazım
Mi5
Konular
4
Öncelikle gecmiş olsun bende mi 6 var delta servise gönderdim parmak izi calışmıyor asırı ısınıyor Du artı ekranda hayalet ekran denilen şey vardı 12 gun ( iş günü yani c. Tesi pazar hariç) sonra aradılar gel al dıye ekran değişmiş ve mekanik işlem yapıldı denildi suan sorunsuz kullanıyorum para istemediler senin de cıhazını onarıp verir ler aynı sorun 3 kez tekrarlanırsa o zaman tuketiçi hakem heyeti yoluyla para iadesi veyayeni urun talep isteyebilirsin o zaman yani anlayacağın tamir ederlerse kullanacan baktık tekrar sorun yaşarsan 3 kez o zaman hakem heyetine git oyle işini halledersin

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Delta Servis 3

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aslı
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
442278 forum nolu cihazım ayın 20 sinde delta teknik servise ulaştı hala bir dönüş sağlanmadı lütfen yardım ! Cihazımı kutudan çıkardığım günden itibaren var olan ekranda ki dikey piksel yanığı gibi çizgiler oluşan gittikçe artıp daha belirgin hala gelen redmi note 5 cihazımın ücret iadesini talep ediyorum lütfen yardımcı olur musunuz ? Cihazı servise gönderirken tüm aksesuarları ve kutusu ile birlikte gönderdim sırf vakit kaybı olmasın işlemler hızlansın diye ama günlerdir sitede sorgulayınca onarım işlemi devam ediyor yazıyor arayıp müşteri hizmetleri ne sorunca da inceleme devam ediyor diye ve cevap alıyorum.sayın delta servis çalışanları ben cihazdan soğudum kesinlikle düşürme vs olmadan kutudan çıkar çıkmaz böyle olan cihazdan dolayı cihazı istemiyorum artık mümkünse rica ediyorum sizlerden ücret iadesi yoluna gidelim.iyi çalışmalar.

Merhabalar,

Servisimiz tarafından gerekli incelemeler yapılmış olup cihazınızın iadesi yönünde karar verilmiştir. Karar gereği iade raporunuz tarafınıza gönderilmiş olup, satın almış olduğunuz yer ile irtibata geçmeniz halinde ücret iadeniz tarafınıza yapılacaktır.

Saygılarımızla
Delta Teknik Servis

Cb1111-1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Coşkun
Cihazım
Xiaomi Mi 8lite
Konular