Tema Daybreak theme (Otto_man)

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Estf hocam sizin yanınızda daha çaylak bile sayılmam

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Estf hocam sizin yanınızda daha çaylak bile sayılmam

Öyle deme hocam. Burada herkes forumdan tecrübe edinip bir şeyler öğrenir. Burasını bir okul gibi düşünün ve herkes birbirinin Öğretmeni :)

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Haklısınız hocam ama keşke Nokia zamanında tema programı vardı herşeyi düzenlemeye izin veriyordu yazı renkleri filan onun benzeri kapsamlı bir program olsa güzel olurdu sanki

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Haklısınız hocam ama keşke Nokia zamanında tema programı vardı herşeyi düzenlemeye izin veriyordu yazı renkleri filan onun benzeri kapsamlı bir program olsa güzel olurdu sanki

Theme editörü ayağı kaldırmıyorlar hocam maalesef :(

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Forumda olana baktım ama pek iş görür birşey değil eski ve yetersiz gibi geldi bana.

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Biride bana bu tapatalk ne işe yarar onu söylerse bende birşeyler öğrenmiş olacağım neden Chrome yada tarayıcı ile ekrana bir kısayol ekleyip açmazlar forumuda tapatalk kullanırlar neden hadi bakalım gelsin cevaplar selametle hazirunlar bu arada tüm İslam aleminin ve forum ailemizin mevlid kandili mübarek olsun

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Biride bana bu tapatalk ne işe yarar onu söylerse bende birşeyler öğrenmiş olacağım neden Chrome yada tarayıcı ile ekrana bir kısayol ekleyip açmazlar forumuda tapatalk kullanırlar neden hadi bakalım gelsin cevaplar selametle hazirunlar bu arada tüm İslam aleminin ve forum ailemizin mevlid kandili mübarek olsun
anında bildirim gelir hızlı bir şekilde cevap yazabilirim.
sadece tek forumda değil onlarca forum için tek bir uygulama ile hızlı şekilde bağlanırım.
istediğim konuları yada cihazları abonelik şeklinde açar aradığımı daha basit bulurum.
benim için telefon üzerinden tarayıcı ile forumlarda gezmek işkence oluyor o yüzden Tapatalk her zaman 1 numaralı favorimdir sayın jokerinabisi

Bu arada hayırlı kandiller

MI 5s Mi Globe 7.11.23

Pixes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Erkan
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
0
Otto_man hocam global beta ya geçtim ama hiç bir temaya izin vermiyor üçüncü parti hatası veriyor miui theme ı Google playden indirdim onunla yükledim yine aynı hata veriyor lütfen yardımcı olun

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295

anında bildirim gelir hızlı bir şekilde cevap yazabilirim.
sadece tek forumda değil onlarca forum için tek bir uygulama ile hızlı şekilde bağlanırım.
istediğim konuları yada cihazları abonelik şeklinde açar aradığımı daha basit bulurum.
benim için telefon üzerinden tarayıcı ile forumlarda gezmek işkence oluyor o yüzden Tapatalk her zaman 1 numaralı favorimdir sayın jokerinabisi

Bu arada hayırlı kandiller

MI 5s Mi Globe 7.11.23
Sayın harunserefli hocam basit bir şekilde açıklamış zaten....Eğer mobil iseniz Tapatalk bir ihtiyaç...bence sizde hemen indirip, kullanmaya başlamalısınız....herhangi bir sorun olması halinde, bizler nasılsa buralardayız

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Üst Alt