Öyle deme hocam. Burada herkes forumdan tecrübe edinip bir şeyler öğrenir. Burasını bir okul gibi düşünün ve herkes birbirinin ÖğretmeniEstf hocam sizin yanınızda daha çaylak bile sayılmam
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Theme editörü ayağı kaldırmıyorlar hocam maalesefHaklısınız hocam ama keşke Nokia zamanında tema programı vardı herşeyi düzenlemeye izin veriyordu yazı renkleri filan onun benzeri kapsamlı bir program olsa güzel olurdu sanki
Aynen hocam sıkıntılı biraz.Forumda olana baktım ama pek iş görür birşey değil eski ve yetersiz gibi geldi bana.
anında bildirim gelir hızlı bir şekilde cevap yazabilirim.Biride bana bu tapatalk ne işe yarar onu söylerse bende birşeyler öğrenmiş olacağım neden Chrome yada tarayıcı ile ekrana bir kısayol ekleyip açmazlar forumuda tapatalk kullanırlar neden hadi bakalım gelsin cevaplar selametle hazirunlar bu arada tüm İslam aleminin ve forum ailemizin mevlid kandili mübarek olsun
Biride bana bu tapatalk ne işe yarar onu söylerse bende birşeyler öğrenmiş olacağım neden Chrome yada tarayıcı ile ekrana bir kısayol ekleyip açmazlar forumuda tapatalk kullanırlar neden hadi bakalım gelsin cevaplar selametle hazirunlar bu arada tüm İslam aleminin ve forum ailemizin mevlid kandili mübarek olsun
Sayın harunserefli hocam basit bir şekilde açıklamış zaten....Eğer mobil iseniz Tapatalk bir ihtiyaç...bence sizde hemen indirip, kullanmaya başlamalısınız....herhangi bir sorun olması halinde, bizler nasılsa buralardayızanında bildirim gelir hızlı bir şekilde cevap yazabilirim.
sadece tek forumda değil onlarca forum için tek bir uygulama ile hızlı şekilde bağlanırım.
istediğim konuları yada cihazları abonelik şeklinde açar aradığımı daha basit bulurum.
benim için telefon üzerinden tarayıcı ile forumlarda gezmek işkence oluyor o yüzden Tapatalk her zaman 1 numaralı favorimdir sayın jokerinabisi
Bu arada hayırlı kandiller
MI 5s Mi Globe 7.11.23