- Adım
- Önder
- Cihazım
- Redmi 5 Plus
- Konular
- 93
xiaomi.eu mu miuipro,miui mix mi yoksa mi room mu önerirsiniz redmi note 8 için arkadaşlar?
Aşağıdaki romu deneyebilirsiniz hocam
MIUI 11 - Redmi Note 8 - Xiaomi.eu MIUI 11 v11.0.7.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı
Bu rom bir Custom romdur Xiaomi tarafından çıkarılmamıştır, kurabilmek için bootloader kilidiniz açık twrp yüklü olmalıdır. Bootloader kilidini açmak için:Redmi Note 8 Bootloader Kilidi Nasıl Açılır Twrp yüklemek için; Redmi Note 8 - Twrp 3.4.0-0 Tek Tuş Yükleme Aracı KURULUM * Xiaomi Eu romu u...forum.miuiturkiye.net
Tavsiye ettiğim rom da çağrı kaydı özelliği var ama elle ayarlamanız lazım eğer otomatik kayıt etmesini istiyorsanız aşağıdaki konuyu inceleyebilirsiniz.hocam çok fazla bilgim ve vaktim yok bu tarz şeylerle uğraşmak için
Cihaz düzgün çalışsın görüşme esnasında ses kayıt özelliği olsun arama esnasında güç tuşuna basınca ekran kapansın bataryası iyi gitsin yeterli benim için.Ben bi tane kurup sürekli onu kullanacağım tekrar tekrar denemeye vaktim yok
Tavsiye ettiğim rom da çağrı kaydı özelliği var ama elle ayarlamanız lazım eğer otomatik kayıt etmesini istiyorsanız aşağıdaki konuyu inceleyebilirsiniz.
Batarya olarak da sizi üzmeyecektir.Mod - Çağrı Kaydetme Modülü [ROOTLU/ROOTSUZ]
[MIUI Ve AOSP Romda Denenmiş Çalışıyordur] KURULUM ROOTLU CİHAZLAR İÇİN Zip Dosyasını İndirin Magisk Üzerinden Kurun KALDIRMA Magisk Üzerinden Kaldırın ROOTSUZ CİHAZLAR İÇİN https://play.google.com/store/apps/details?id=org.skvalex.cr SÜRE UYARISI İÇİN Çağrı Kaydetme Kilit kaldırma APK...forum.miuiturkiye.net
Tamam hocam 2 üst mesajımda verdiğim romu kurabilirsinizdaha önce redmi 5 plus kullanıyordum telefon görüşmesi esnasında kayıt tuşu çıkıyordu basıyordum kaydediyordu.Otomatik olmasına gerek yok ben tuşa basayım kaydetsin yeter
O zaman Xiaomi.Eu kur gitsin telefonunda Widevine L1 sertifikasını destekliyor bu ROM (cihazdan cihaza değişir) Netflix'i HD izleme şansın da oluyor diğer Custom ROM'larda L1 sertifikası yok onun için yama falan gerekebilir.hocam çok fazla bilgim ve vaktim yok bu tarz şeylerle uğraşmak için
Cihaz düzgün çalışsın görüşme esnasında ses kayıt özelliği olsun arama esnasında güç tuşuna basınca ekran kapansın bataryası iyi gitsin yeterli benim için.Ben bi tane kurup sürekli onu kullanacağım tekrar tekrar denemeye vaktim yok