- Adım
- Önder
- Cihazım
- Redmi 5 Plus
- Konular
- 93
xiaomi.eu mu miuipro,miui mix mi yoksa mi room mu önerirsiniz redmi note 8 için arkadaşlar?
Mi 9 Lite kullanıyorum Stok Rom olarak en kıt olan model... Xiaomi.Eu ile telefon şaha kalktı
Tartışmaya girmeye gerek yok EU ROM der geçerim L1 sertifikası bile varBu rom işi "kullanıcıdan kullanıcıya,cihazdan cihaza,kurulumdan kuruluma,operatörden operatöre, baz istasyonuna uzaklık-yakınlık vs bir sürü bu ekran süresini/performansını etkileyen neden/sebep var..." bu yüzden her rom tavsiye konusuna şu romu kullanın,bu rom süper vs demek yanlış,onun yerine kullanıcı var olan romları minimum 15 gün deneyip nihai kararı kendisi vermeli....
Kesinlikle katılıyorum her rom her cihazda aynı performansı vermiyor...Bu rom işi "kullanıcıdan kullanıcıya,cihazdan cihaza,kurulumdan kuruluma,operatörden operatöre, baz istasyonuna uzaklık-yakınlık vs bir sürü bu ekran süresini/performansını etkileyen neden/sebep var..." bu yüzden her rom tavsiye konusuna şu romu kullanın,bu rom süper vs demek yanlış,onun yerine kullanıcı var olan romları minimum 15 gün deneyip nihai kararı kendisi vermeli....
Xiaomi.Eu betaxiaomi.eu mu miuipro,miui mix mi yoksa mi room mu önerirsiniz redmi note 8 için arkadaşlar?
Aşağıdaki romu deneyebilirsiniz hocamSelam arkadaşlar
Note 8 global sürüm kullanıyorum
Görüşme esnasında kayıt özelliği yok,arama geldiğinde güç tuşuna basıyorum ekran kapanıyor 1 sn sonra tekrar arayan kişinin ekranına dönüyor
Başka bu sorunlar olmak üzere bunun gibi sorunlarım olduğu için rom değiştirmek istiyorum
Yukarıda belirttiğim sorunlarımı giderecek hemde batarya konusunda performanslı olması için hangi rom yükmeme gerekir