Yardım Custom Rom Önerisi?

blackcemre

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Önder
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
93
xiaomi.eu mu miuipro,miui mix mi yoksa mi room mu önerirsiniz redmi note 8 için arkadaşlar?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Mi 9 Lite kullanıyorum Stok Rom olarak en kıt olan model... Xiaomi.Eu ile telefon şaha kalktı

Bu rom işi "kullanıcıdan kullanıcıya,cihazdan cihaza,kurulumdan kuruluma,operatörden operatöre, baz istasyonuna uzaklık-yakınlık vs bir sürü bu ekran süresini/performansını etkileyen neden/sebep var..." bu yüzden her rom tavsiye konusuna şu romu kullanın,bu rom süper vs demek yanlış,onun yerine kullanıcı var olan romları minimum 15 gün deneyip nihai kararı kendisi vermeli....

Oyla:

Toprak 58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Lise Öğrencisi
Konular
17
Bu rom işi "kullanıcıdan kullanıcıya,cihazdan cihaza,kurulumdan kuruluma,operatörden operatöre, baz istasyonuna uzaklık-yakınlık vs bir sürü bu ekran süresini/performansını etkileyen neden/sebep var..." bu yüzden her rom tavsiye konusuna şu romu kullanın,bu rom süper vs demek yanlış,onun yerine kullanıcı var olan romları minimum 15 gün deneyip nihai kararı kendisi vermeli....
Tartışmaya girmeye gerek yok EU ROM der geçerim L1 sertifikası bile var

Oyla:

StreX

from past to future
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
iPhone 15
Konular
240
Kesinlikle katılıyorum her rom her cihazda aynı performansı vermiyor...

Oyla:

vtechno

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kutay
Cihazım
Redmi Note8
Konular
6
Cihazınız RN8 ise EURom Stabil 11.0.5.0 sürümünü şiddetle tavsiye ediyorum.

Oyla:

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
RN8 için denediklerim arasında an itibariyle en iyi 2 rom = Eu 11.0.5.0 kararlı ve Miroom 20.3.26 beta. İkisi de iyi, dene kararını sen ver...

Oyla:

zafer3535

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ZAFER
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Konular
0
Selam arkadaşlar
Note 8 global sürüm kullanıyorum
Görüşme esnasında kayıt özelliği yok,arama geldiğinde güç tuşuna basıyorum ekran kapanıyor 1 sn sonra tekrar arayan kişinin ekranına dönüyor
Başka bu sorunlar olmak üzere bunun gibi sorunlarım olduğu için rom değiştirmek istiyorum
Yukarıda belirttiğim sorunlarımı giderecek hemde batarya konusunda performanslı olması için hangi rom yükmeme gerekir

Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Selam arkadaşlar
Note 8 global sürüm kullanıyorum
Görüşme esnasında kayıt özelliği yok,arama geldiğinde güç tuşuna basıyorum ekran kapanıyor 1 sn sonra tekrar arayan kişinin ekranına dönüyor
Başka bu sorunlar olmak üzere bunun gibi sorunlarım olduğu için rom değiştirmek istiyorum
Yukarıda belirttiğim sorunlarımı giderecek hemde batarya konusunda performanslı olması için hangi rom yükmeme gerekir
Aşağıdaki romu deneyebilirsiniz hocam

Oyla:
Üst Alt