- Adım
- M
- Cihazım
- Samsung s20 FE
- Konular
- 353
Kullanan arkadaşlar rom nasıldır. Deodexten geçmeye değer mi?
Şarjın bitmesini bekliyordum yorum yapmak için ama şimdilik cihaz gayet stabil çalışıyor.Kullanan arkadaşlar rom nasıldır. Deodexten geçmeye değer mi?
trcamera'da flash çalışması beni benden aldı hemen geçiyorum şimdi.Şarjın bitmesini bekliyordum yorum yapmak için ama şimdilik cihaz gayet stabil çalışıyor.
Herhangi bir takılma donma olmadı gereksiz kasma olmadı. Oyunlarda kamerada gayet stabil. Bir artısı gcam(trcamera) flash çalışıyor. Şarj konusunda neredeyse deodex ile aynı ama ona ek olarak bir çok değişiklik yapılmış.
Ultrapil tasarruf moduna ek olarak performans modu var. Bizim cihazlara normalde verilmeyen "senaryolar" eklenmiş.
NFC sorunsuz çalışıyor.
Ben uzun bir süre bu romda kalırım gibi duruyor.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gboard yeni güncellemesi sonrası geldi bu boşluk. Güzel oldu aslında. Güncelleme kaldırınca eski haline dönmesi lazım.şuan deodex endonezya rom undan geçiş yapıyorum. sırf meraktan. deodexten çok memnunum ama denemek için geçiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Klavyenin altında ki şu boşluk haricinde şuan için memnunum. Klavyenin altındaki boşluğu nasıl kaldıracağım bilen var mı?
Deodex ve mui pro pc ye bağlanıyor. Drayverleri kontrol edin.USB hata ayıklama modunda PC ye de bağlayamadım ama şimdilik memnunum sürümden
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi