- Adım
- Mi 6
- Cihazım
- Xiaomi
- Konular
- 5
Hocam mi6 link varmidirEvet önce kullandım. Ancak bir alt versiyonu. Güncelleme yapıldı. 07.05.2020
Hocam mi6 link varmidirEvet önce kullandım. Ancak bir alt versiyonu. Güncelleme yapıldı. 07.05.2020
1.mesajda boot.img spoiler'inda var hocam mega bağlantısı. Tavsiyem durun. Boşu boşuna uygulamaları tekrar kurmak zorunda kalırsınızkera706 hocam ben yüklemeye karar verdim. Talimatları okudum ama "boot.img" neden indiriyoruz onu anlamadım?
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi soru. Umumiyetle her hangi bir sürüm kurmadan önce o sürümün içinden boot.img ihtiyat için sd -ye atmak lazım. Bu esasen magisk kurduğumuz zaman lazım olur. Eğer işler doğru gitmese, bootlup olarsa boot.img kurmak lazım. Yok işler doğru gitse gerek yok.kera706 hocam ben yüklemeye karar verdim. Talimatları okudum ama "boot.img" neden indiriyoruz onu anlamadım?
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet ben kurmadım. Rom flash bitti, ardından magisk flashlandı.Yani magisk gömülü mü?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Konuda nasıl yapmak lazım, yazmışım. Root bölümünde .
Deneyimlerinizi bizimle paylaşın hocam. Merak ettimHocam çok güzel duruyor ROMtek sorun şuan Security Level L3 görünüyor. Bir de Magisk kendi kendine flash oldu ROM'u kurduktan sonra
![]()
Bu bir ara deodexte'de vardı ama nasıl olduysa çözülmüştüTelefonu yeniden başlattıkda pil ve performansda bilgiler sıfırlanır.