- Adım
- C Y L E X™
- Cihazım
- Xiaomi Mi 9T
- Meslek
- Grafik Tasarım
- Konular
- 2
Herkese merhaba öncelikle. Elimde Xiaomi Mi 9T (K20 Davinci) modeli var ve XTB UI v22.6.5.0 (Exclusive Version) ROM kurulu. GetApps uygulaması kurulu olarak gelmediği için forumda bulduğum bir kaç yolu denedim fakat ya hiç açılmadı ya da GetApps internete bağlanmadı. Son olarak deneme yanılma yolu ile bir çözüm buldum. Şöyle:
1- Bu
2- Bu
3- Bu
İşlem bu kadar. Ben bu yol ile uzun uğraşlar sonucu sorunu çözüm ve artık rahat rahat sistem uygulamalarını güncelleyebiliyorum. Deneyen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim çünkü dediğim gibi kesin bir bilgim yok deneme yanılma yolu ile böyle bir çözüme ulaştım ben.
1- Bu
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
üzerinden Google packageinstaller'ı indirip kuruyoruz. (Benim cihazımda telefonun kendi paket yükleme uygulaması ile yükleyince çalışmıyordu ayrıca sistem uygulamalarını güncellememe izin vermiyordu)2- Bu
forumda paylaşılan eski sürüm GetApps'i indirip yukarıda yüklediğimiz yeni paket yükleyicisi ile yüklüyoruz. (Tek başına muhtemelen açılmayacaktır)3- Bu
üzerinden ise şuan için en güncel GetApps sümünü indirerek kuruyoruz.İşlem bu kadar. Ben bu yol ile uzun uğraşlar sonucu sorunu çözüm ve artık rahat rahat sistem uygulamalarını güncelleyebiliyorum. Deneyen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim çünkü dediğim gibi kesin bir bilgim yok deneme yanılma yolu ile böyle bir çözüme ulaştım ben.