Rom Custom Rom Android Q10 (Note 6 Pro)!

eayaz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
Mi9T
Konular
13
1- Android 9 a dönebilirsiniz. Bu bildiğiniz custom rom. Orijinal romun twrp sürümünü flaşlamanız yeterli.
2- Reloaded roma geri dönüş yaptım. Basit ve sade aosp tabanlı bir rom. Gapss paketleri yemediği için bir gapss paketi buldum ve Google hizmetlerine oturum açabildim.
3- Kişisel deneyimlerim olumlu yönde idi. Pil performansı konusunda benden geçer not aldı
Ama bir yerde beni deli etti. Sanırım kurduğum bir program arızaya sebep oldu ve launcheri sürekli hata verdi. Bugün sabah ise bir anda düzeldi kendi kendine. Reloaded roma alıştığım için geri döndüm Reloadede.
Yarın sizin çin tekrar romu kurarak ekran görüntüleri atarım.
Öncelikle verdiğiniz cevaplar için tesekkür ederim. Eski romunuza geri dönmüşsünüz tekrar zahmet etmeyin :)

Aybin.Kilic

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aybin Kılıç
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Elektrik Teknisyen
Konular
10
Öncelikle verdiğiniz cevaplar için tesekkür ederim. Eski romunuza geri dönmüşsünüz tekrar zahmet etmeyin :)

Aklımda iken kameram orijinal romda çalışmıyor. Bu rom da caf tabanlı bir rom galiba. Kamera gayet iyi çalışıyor.2 gcam kurdum. İyi fotoğraf çekti.

eayaz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
Mi9T
Konular
13
Aklımda iken kameram orijinal romda çalışmıyor. Bu rom da caf tabanlı bir rom galiba. Kamera gayet iyi çalışıyor.2 gcam kurdum. İyi fotoğraf çekti.
Global beta port rom cıkmıs onu deneyecgım

mamimusti

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Hesap Uzmanı
Konular
5
Romda hiçbir aksiyon yok, boşuna yüklemeyin. Sanki Android 9.0 rom kuruluymuş gibi aynı. Tavsiyem bu yönde yükledim ve tekrar android 9.0! döndüm. Sıkıntı yaşamadım.

osmanlı1453

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Cemil
Cihazım
Redmi Note 6
Konular
1
Romda ısınma ve takılma sorunları var. Yüklemenizi tavsiye etmem.

ChevOmer63

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Polis
Konular
6
1- Android 9 a dönebilirsiniz. Bu bildiğiniz custom rom. Orijinal romun twrp sürümünü flaşlamanız yeterli.
2- Reloaded roma geri dönüş yaptım. Basit ve sade aosp tabanlı bir rom. Gapss paketleri yemediği için bir gapss paketi buldum ve Google hizmetlerine oturum açabildim.
3- Kişisel deneyimlerim olumlu yönde idi. Pil performansı konusunda benden geçer not aldı
Ama bir yerde beni deli etti. Sanırım kurduğum bir program arızaya sebep oldu ve launcheri sürekli hata verdi. Bugün sabah ise bir anda düzeldi kendi kendine. Reloaded roma alıştığım için geri döndüm Reloadede.
Yarın sizin çin tekrar romu kurarak ekran görüntüleri atarım.
Teşekkürler hocam

Üst Alt