- Adım
- Aybin Kılıç
- Cihazım
- Note 6 Pro
- Meslek
- Elektrik Teknisyen
- Konular
- 10
@ChevOmer63 dosya arşivi hatalı. Rardan ayrışmıyor.
Hocam kusura bakmayın link düzeltcem@ChevOmer63 dosya arşivi hatalı. Rardan ayrışmıyor.
Aybin.Kilic Duzeltim hocam@ChevOmer63 dosya arşivi hatalı. Rardan ayrışmıyor.
Hocam kusura bakmayın link düzeltcem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aybin.Kilic Duzeltim hocam
Güncellendi 18 Eylül 2019
ANROİD 9 A GERİ DÖNEBILIR MIYIZ BUNU YUKLERSEK? EKRAN GÖRUNTULERI PAYLASIR MISINIZ ? ROM NASIL PERFORMANS VERIYOR DENEYIMLERINIZI PAYLASIR MISINIZ@ChevOmer63 hocam konuya ekleyebilir misiniz?
Öncelikle yükleme talimatı :
twrp açın ve temizleye basın ve oradan gelişmiş temizlik kısmına geçin.
sırasıyla bunları işaretleyin.
dalvik/art
sistem
önbellek
veri
satıcı
cust
temizle çubuğunu kaydırın.
not 1 : romda gapss paketi yok. android 9 paketleri yemedi. 10 paketi buldum. onu deneyeceğim. olursa link şöye dursun.
not 2: Gapss paketinin kurulması için cihazı açıp telefonu başlatın. Kurulum adımlarını geçip cihazı kapatıp recovery moduna alın tekrar.
edit : gapss paketi yüklendi. konuya ekleyebilirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Forum Kurallarımız gereği;ANROİD 9 A GERİ DÖNEBILIR MIYIZ BUNU YUKLERSEK? EKRAN GÖRUNTULERI PAYLASIR MISINIZ ? ROM NASIL PERFORMANS VERIYOR DENEYIMLERINIZI PAYLASIR MISINIZ
k bakmayınForum Kurallarımız gereği;
- 3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz.
1- Android 9 a dönebilirsiniz. Bu bildiğiniz custom rom. Orijinal romun twrp sürümünü flaşlamanız yeterli.ANROİD 9 A GERİ DÖNEBILIR MIYIZ BUNU YUKLERSEK? EKRAN GÖRUNTULERI PAYLASIR MISINIZ ? ROM NASIL PERFORMANS VERIYOR DENEYIMLERINIZI PAYLASIR MISINIZ