- Adım
- Necati
- Cihazım
- Note 12 Pro 5G
- Meslek
- Memur
- Konular
- 10
Hocam mağaza indirme linkine tıkladığım zaman herhangi bir indirme linki gelmiyor.
Hocam mağaza indirme linkine tıkladığım zaman herhangi bir indirme linki gelmiyor.
Hocam oradan yapabiliyorum fakat, Instagram gibi uygulamalarda geçerli olmuyor.Kullandığım rom kaynaklı global mağazayı göremiyorum. Çin mağazası olarak var bende.
Konu başındaki linkler xiaomi tarafından iptal edildi. Uygulama mağazasından yazı tipi kısmından aratıp bulabilirsiniz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Instagram derken ne demek istediğinizi anlamadım?Hocam oradan yapabiliyorum fakat, Instagram gibi uygulamalarda geçerli olmuyor.
Temalar bölümünden sizin eklediğiniz yazıtipini seçiyorum ve uygula diyorum ama instagramın yazıtipi değişmiyor. Yani ben instagramın da yazıtipinin Cuprum olmasını istiyorum ama olmuyor. Bunu anlatmaya çalıştım.Instagram derken ne demek istediğinizi anlamadım?
Temalar bölümünden sizin eklediğiniz yazıtipini seçiyorum ve uygula diyorum ama instagramın yazıtipi değişmiyor. Yani ben instagramın da yazıtipinin Cuprum olmasını istiyorum ama olmuyor. Bunu anlatmaya çalıştım.