- Adım
- Necati
- Cihazım
- Not 8 Pro 128GB
- Konular
- 10
Teşekkür ederim. Harika oldu, telefondan daha fazla zevk almaya başladım.Geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Harika oldu, telefondan daha fazla zevk almaya başladım.Geçmiş olsun
Bunun için yarın bakabilirim. Unutursam yarın tekrar hatırlatın, hazırlayıp onaya gönderirim.agit77 hocam merhabalar. Mağazada beğendiğim bi font hem kalın hem de normal hali var. normal halinde karakterler çok ince ve bazı harflerin uyumu yok. (şimdilik gördüğüm sadece büyük İ harfi) Kalın olanda ise yazılar çok kalın. Rica etsem normal fontu İ harfi ekleyip yarı kalın hâle getirebilir misiniz?
Teşekkür ederim. Yarın akşam saatlerinde tekrar hatırlatırım.Bunun için yarın bakabilirim. Unutursam yarın tekrar hatırlatın, hazırlayıp onaya gönderirim.
Büyük İ harfi TL sembolü ve Hafif kalın yapıp onaya gönderdim.Teşekkür ederim. Yarın akşam saatlerinde tekrar hatırlatırım.
Hocam çok çok teşekkür ederim. Bu aralar mağazada bi sıkıntı var sık sık sunucu hatası veriyor. ne yaptıysam aşamadım. Foruma da yükleme şansınız var mı?Büyük İ harfi TL sembolü ve Hafif kalın yapıp onaya gönderdim.
Mtz olarak mı?Hocam çok çok teşekkür ederim. Bu aralar mağazada bi sıkıntı var sık sık sunucu hatası veriyor. ne yaptıysam aşamadım. Foruma da yükleme şansınız var mı?
Hocam çok çok teşekkür ederim tam istediğim gibi efsane olmuşMtz olarak mı?
Mtz ise ekteki linkten indirebilirsiniz.
Hocam çok çok teşekkür ederim tam istediğim gibi efsane olmuş