Arkadaşlar 2014 yılında teleservice teknik servisini bilirsiniz belki bir tokat yedim halen acısını unutamadım sony z ultra cihazım vardı ve 1,5mt ye kadar su geçirmez şeklinde lanse edilip piyasaya sürülen cihazım su geçirdi herneyse servise gönderdim ve beklemeye başladım biraz araştırdım ne goreyim meğerse teleservice sony kullanıcılarının alayını tokatlıyormuş

sony türkiyeyi aradım resmen alay edercesine senli benli konuşan müşteri temsilcisi neden suya soktunuz biz su geçirmiyor demedik suya dayanıklı deyip birde kahkaha atmazmı ... suratına kapattım ve olacakları az çok tahmin ettim ve olan oldu 2250 tl 2014 yılında resmen bana girdi ve beni asıl kızdıran noktaya gelelim sony türkiyenin lakayt yaklaşımı hiçbir şekilde maillere dönmemesi v.s v.s sonra buz gibi soğuk suyumu içip oturdum anlayacağınız uzun lafın kısası hiç bir servis kusursuz değildir dünyaca ünlü markalar resmi olarak ülkemizdede hizmet verseler dahi bu durum değişmedi ne yazıkki internetten araştırabilirsiniz sony z serisi mağdurlarını bunlardan dolayı delta kvk v.s v.s gerçek garanti istiyorsanız apple alırsınız ha adamlar zaten ikinci cihaz bedelini zaten cihaz satış anında sizden alıyorlar bundan dolayı hizmetleri iyi.