Sohbet Cümleten Selamlar ( Henüz Xiaomi almadım ) aydınlatıcı bilgilerinizi alırım :)

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
biri ile anlastim sayilir. Telefonu teknosadan almis garanti hangi firma bilmiyorum bu aksam kismetse alicam dikkat etmem gereken biryer varmidir tavsiyeniz
Teli aldığın kişiye söylersin hocam mi hesabından çıkış yapsın.mümkünse teldeki bütün hesaplardan çıkış yapsın.eğer onun mi hesabı açık kalır ve yarın öbür gün hesap ile ilgili bi işin oldu mu ve satıcıya da ulaşamazsan telefon çöp olur :)

mahmutbk77

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 3
Konular
15
sıfır almanı tavsiye ederim 2.el sorunlu bir telefonda alıyor olabilirsin bilmeden güven meselesi 2. el alıyorsan her yerini içini dışını detaylı incele daha önce rom atılmışmı garantiye gitmişmi hangi garanti firması bakıyor ekran lg ise kesinlikle alma canın sıkılabilir hayalet ekran filan olabiliyor yüksek ihtimal ile arkadaşın da dediği gibi telefonu sıfırlamış olarak gösterse bile hesabından çıkış yapmalı aksi uğraştırır faturanın orjinalini al ve satın alırken ufakta olsa kimlik fotokopisi çektirip arkasına cihazın imi numarasını modelini satma sebebini telefon numarasını ve eksiksiz sattığını yazdırın sizde eksiksiz aldığınızı yazdırın isimler soy isimler ve imzalar olmalı ki ilerde herhangi bir olumsuz durumla karşılaşırsanız elinizde kanıt olur başınız ağarmaz

ahmetdogru42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi Mix
Konular
0
Türkiye garantili bir 4/64 Redmi Note 5'e de bakabilirsiniz.

MrContinue

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi Mix2
Konular
1
Bu akşam itibari ile Mi Mix 2 cihazımı almış bulunuyorum. bilgilendiren herkese teşekkür ederim.
2. el olarak aldım. Çok temiz bakılmış zaten 3 ay olmuş alınalı çok temiz kullanılmış tek bir kılcal çizik bile yok. Teknosadan alınmış fatura mevcut ve 20 ay garanti devam ediyor. ( EVO ) iyimi kötümü bilmiyorum.
ilk izlenim itibari ile telefonu elime aldığımda çok memnun kaldım.
ama bilgisizlik çok kötü sanırım şarj cihazı ve adaptör orijinal değil ve type-c aux donuşturucu kutuda yok :( bunlara çok üzüldüm ama çok temiz bir telefon aldığım için sevinçliyim.
Telefon hakkında bilmem gereken bişiler varsa eğer bilgilendirirseniz sevinirim :)

KutayKaraman

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kutay
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
19
Bu akşam itibari ile Mi Mix 2 cihazımı almış bulunuyorum. bilgilendiren herkese teşekkür ederim.
2. el olarak aldım. Çok temiz bakılmış zaten 3 ay olmuş alınalı çok temiz kullanılmış tek bir kılcal çizik bile yok. Teknosadan alınmış fatura mevcut ve 20 ay garanti devam ediyor. ( EVO ) iyimi kötümü bilmiyorum.
ilk izlenim itibari ile telefonu elime aldığımda çok memnun kaldım.
ama bilgisizlik çok kötü sanırım şarj cihazı ve adaptör orijinal değil ve type-c aux donuşturucu kutuda yok :( bunlara çok üzüldüm ama çok temiz bir telefon aldığım için sevinçliyim.
Telefon hakkında bilmem gereken bişiler varsa eğer bilgilendirirseniz sevinirim :)
hocam ilk öncelikle hayırlı olsun.temiz olması ayrı bir mutluluk verici.teknik servisiniz yok gibi birşey sayın haha--haha--.hocam ilk önceliğiniz orijinal sarj aletleri almanınız.xiaomi firması fiyattan kısmak için kulaklık vs vs koymuyor.youtubeden detaylı incelemeye bakarsınız hocam birde rom işlerine kalkışmayın bu sıralar forumdaki çoğu insanın telefonu kullanılamaz hale geldi.

MrContinue

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi Mix2
Konular
1
Peki cihaza daha önce birşeyler yapilmis mi yapılmamış mi rom vs bakabilecegim bir yöntem varmı ?

heathrow

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Candaş
Cihazım
S8
Konular
25

Ekli dosyalar

• delta servis.JPG
    delta servis.JPG
    40,9 KB · Görüntüleme: 10

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
( sikayetvar.com verilerine göre delta servis )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihaza her şeyi yapıp, sonra eski haline döndürmüş olabilir.

Şikayetvar verilerine göre Apple
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Samsung

Ya kaynak pek güvenilir değil ya da Cep telefonu kullanıcıları olarak toptan kullanımı bırakmamız lazım... :)

Şaka bir yana eğer şikayetvar'ı referans olarak alırsak (ki bence büyük hata olur) Delta Servisin memnuniyet düzeyi çok daha iyi gibi duruyor...

heathrow

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Candaş
Cihazım
S8
Konular
25
Şikayetvar verilerine göre Apple

Samsung

Ya kaynak pek güvenilir değil ya da Cep telefonu kullanıcıları olarak toptan kullanımı bırakmamız lazım... :)

Şaka bir yana eğer şikayetvar'ı referans olarak alırsak (ki bence büyük hata olur) Delta Servisin memnuniyet düzeyi çok daha iyi gibi duruyor...
Aydınlattığınız için teşekkür ederim :) Ne bileyim forumda açılan Delta Servis konularını da gördükçe :) Artık benim cihaza da bakmazlar :P

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
216
Tüm kullanıcılara selam olsun
Daha önce hiç Xiaomi bir cihaz kullanmadım. Son telefonum Samsung S7 Edge di 2 gün önce sattım ve bir Xiaomi almaya karar verdim.
Karar verdim vermesine ama hangi model alacağıma karar veremedim bir türlü :|
isteklerim Büyük bir ekran ( Max kadar büyük olmasın :) ) , uzun pil ömrü , iyi bir işlemci ve cep dostu :D
Bu incelemelerim beni Mi Mix2 ye yönlendirdi. sizce doğru yoldamıyım ne yapmam lazım tavsiyeleriniz benim için çok önemli. şimdiden teşekkür ederim.
Redmi Note 5 modelini tavsiye ederim.

Üst Alt