- Adım
- Ferzan
- Cihazım
- Mi 9T Pro
- Konular
- 4
Remake olmadığı için çokda farklı olmayacak sanki grafikleri.
Efsane olmuş hocamSiz oynamadiniz galiba oyunu bence bir oynayın herşey tr dublaj değil bi hikayesine bakin derim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam fragmanı yayınlandı giriş müziği efsane olmuş nostalji katmış
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Fragmanı buysa hocam oyun Efsane olucak.Efsane olmuş hocam
hocam crysis 2007 de oyun dünyasını kasıp kavurdu bileeeOlmaz mı hocam, grafikleri ile bir çok sitemi zorlamıştı. Hatta o dönem bir çok teknoloji kanalı yeni pc topladığı zaman Crysis ile performans testi yapıyordu
hocam zaten öyle devam eder ... serinin devamını beklerim şahsenUmarım yine Türkçe seslendirme ile devam eder. Crytek yine Yerli kardeşlerin mi
hocam tarih net değil ama çok yakın zamanda çıkacak oyun yani fazla beklemeyeceğizHeyecanla beklemedeyiz. Tarih belli mi
Crysis 1
- İşletim Sistemi: Windows XP veya Windows Vista (32 Bit)
- İşlemci: Intel Pentium 4 2.8 GHz (3.2 GHz Vista için) veya daha hızlı, Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz Vista için) veya daha hızlı | AMD Athlon 2800+ (3200+ Vista için) veya daha hızlı
- Bellek: 1 GB RAM (XP) veya 1.5 GB RAM (Vista)
- VRAM: 256 MB
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 6800 GT veya üstü; ATI Radeon 9800 Pro veya üstü
- DirectX: Sürüm 9
- Depolama: 12 GB kullanılabilir alan
4k grafik hocamRemake olmadığı için çokda farklı olmayacak sanki grafikleri.
Umut fakirin ekmeği hocamFragmandan ne anladınız Allah aşkına Remake olsa neyse, remastered gereksiz bence, zaten grafikleri gayet güzel, kayda değer bir gelişme olmayacak, gene kolaya kaçmışlar.
Bu kadar sürede ve bu imkanlarda bu bile çok iyi. En azından serinin devamının gelmesi adına bir can suyu olabilir. Arkadaşların ve şahsen benim de sevincim bu yüzdenFragmandan ne anladınız Allah aşkına Remake olsa neyse, remastered gereksiz bence, zaten grafikleri gayet güzel, kayda değer bir gelişme olmayacak, gene kolaya kaçmışlar.
Oyunun hikayesi bittiği için serinin devamı çok zor. Ben yeni bir hikâye bekliyordum ama ...Bu kadar sürede ve bu imkanlarda bu bile çok iyi. En azından serinin devamının gelmesi adına bir can suyu olabilir. Arkadaşların ve şahsen benim de sevincim bu yüzden
Hocam Remake yapılacak bir oyun değil. Remake oynanıştan tut oyunu komple değiştirmek demek. Remastered ise sadece grafikleri iyileştirmek demek. Ki eğer doğruysa net bir şey yok bu konuda. DXR olacak. Texture kaliteleri gelişecek baya bir görsel şölen verecek oyun. DXR ıda AMD Nvidia farketmeksizin kullanabilecezRemake olmadığı için çokda farklı olmayacak sanki grafikleri.
Hocam bende çok isterim ama hikaye uzamaz daha fazlaOyunun hikayesi bittiği için serinin devamı çok zor. Ben yeni bir hikâye bekliyordum ama ...