Ne yapıp da geri dönüyorsunuz diye sormaya çekiniyorumCihaza ne yaparsam yapayım geri döndüğümde sorunsuz çalışan harika bir rom vazgeçmek mümkün değil.
Telefonun dili olsa beni sal artık der sanırımNe yapıp da geri dönüyorsunuz diye sormaya çekiniyorum
O nedenle en iyisi, sormayayım
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Ne yapıp da geri dönüyorsunuz diye sormaya çekiniyorum
O nedenle en iyisi, sormayayım
Telefon rahat değilki bütün ayarlarımı yaptım yedek aldım, rahat bir günün sonunda haydii test işi çıkıyor xda'dan gelince de hayır diyemiyorum, testi bitiriyorum yedeğimi flaslayıp hoop CrDroid'deyim.Telefonun dili olsa beni sal artık der sanırım![]()
Bu harika bir haberaşk olsun, başka bir genç olarak mi max 3'üm ile ben de buradayım. özlemişim crdroid 'i.
1000 i geçince, sistem otomatikman sizi Usta üyeliğe terfi edecek...Telefon rahat değilki bütün ayarlarımı yaptım yedek aldım, rahat bir günün sonunda haydii test işi çıkıyor xda'dan gelince de hayır diyemiyorum, testi bitiriyorum yedeğimi flaslayıp hoop CrDroid'deyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
8 mesaj sonra 1000 mesajı doldurmuş olacağım rozetim değişirmi ki Skorpi hocam sıkıldım bu ''Tecrübeli Üye'' rozetinden.![]()
Teşekkürler hocam durduk yerde merak ettmiştim1000 i geçince, sistem otomatikman sizi Usta üyeliğe terfi edecek...
Estağfurullah hocam, Adminlerimiz le ilgili yorum yapamamTeşekkürler hocam durduk yerde merak ettmiştim
Skorpi hocam forumda sayenizde aktif olmaya çalışıyorum bu sol taraftada rütbe yazıyor gözüme takıldı ondan sordum Acemi üye yazsa ne olur ki hocam bizi bilen bilir, amaç foruma destek olmak, ben bu hayırsızlara HiddeNKinG ve cantara hocalara kırgınım selam bile vermedikleri için.![]()
Selamlar hocamTeşekkürler hocam durduk yerde merak ettmiştim
Skorpi hocam forumda sayenizde aktif olmaya çalışıyorum bu sol taraftada rütbe yazıyor gözüme takıldı ondan sordum Acemi üye yazsa ne olur ki hocam bizi bilen bilir, amaç foruma destek olmak, ben bu hayırsızlara HiddeNKinG ve cantara hocalara kırgınım selam bile vermedikleri için.![]()