Soru CrDroid Romu kimler neden kullanıyor?

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Evet SD card ve USB otg hariç hepsini yapıyorum + TWRP son sürüm, Pitch Black recovery ve orange Fox denedim olmadı cihaz redmi 5 plus vince indirdiğim rom bu

Bu Rom ''Stable'' değil, BETA !
Hata vermesi anormal değildir, olabilir. Stable bir sürüm kurmalısınız..!

KrakoW

Ne Mutlu Türküm Diyene!
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 11 +
Meslek
Öğrenci
Konular
147
Hocam BETA bir romu herkese açık bir şekilde direk yayınlamaları anormal değil midir sizce?

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6

Twrp son sürümü 3.6.1 bende sorun yarattı, o yüzden 3.6.0 sürümünü kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam BETA bir romu herkese açık bir şekilde direk yayınlamaları anormal değil midir sizce?

Bende aynı şeyi söyledim zaten. Hata vermesi normaldir anlamında yazdım. Tekrar okuyunuz ltf.

BETA Rom' u sunarken beta olduğunu belirtiyorlar. Ancak siz bunu eğer bile bile kuruyorsanız hatayı maalesef kendinizde aramalısınız. Stable bir sürüm kurmak varken, niçin beta bir sürüm kurulur, bilemiyorum...

Son düzenleme:

Farox

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Farox
Cihazım
Ka-Fa 1500
Konular
4
crdroid romda ses kaydı nasıl oluyor malum google phone ile gelmekte ses kaydı olayını çözen var mıdır bir de xiaomi orijinal kamera programı nasıl kurulur

sevgilerle

Miuimai

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
S23
Konular
5
Hocam zip dosyası indirdim her indirdiğim dosyayı 3 kez kontrol ediyorum sonra olmayınca bir alt sürümünü kurdum onda da kurulum da klavye açılmadı Wİ-Fİ vs.. bağlayamadım şimdi pixel experince offical romunu indirdim onu kullanıyorum.
Hocam aynı sorun bendede oldu başka bi Roma geçip marketten klavye indirip APK yedeğini alıp tekrar crdroid romu yükleyip klavyeyi APK olarak kurdum.

_yasin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
S23U 12/256
Konular
6
crdroid romda ses kaydı nasıl oluyor malum google phone ile gelmekte ses kaydı olayını çözen var mıdır bir de xiaomi orijinal kamera programı nasıl kurulur

sevgilerle
CrDroid 7 (A11) de kendi içerisinde kayıt seçeneği vardı diye hatırlıyorum. CrDroid 8 (A12) de Magisk üzerinden "callrecorder-axet" kullanıyorum. GitHub'da bulabilirsiniz.​

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23

sevgilerle
Cihazınız nedir? Android dialer ile geliyor normalde. Flamegapps basic yüklerseniz Google dialer gelmez.

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
crdroid romda ses kaydı nasıl oluyor malum google phone ile gelmekte ses kaydı olayını çözen var mıdır bir de xiaomi orijinal kamera programı nasıl ku

sevgilerle
CrDroid' i kurup deneyebilirsiniz. Miui_Core yükleyerek ANX Camerayı kurabilirsiniz. Forumda yeterince bilgi var bu konuda. Open Camera' yı ayrıca önerebilirim.

rotindaaa21

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Not 11Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
61
CrDroid özelleştirilebilir bir aosp rom mu acaba ve resmi note 9S curtana modeli için varmı ?

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
CrDroid 7 (A11) de kendi içerisinde kayıt seçeneği vardı diye hatırlıyorum. CrDroid 8 (A12) de Magisk üzerinden "callrecorder-axet" kullanıyorum. GitHub'da bulabilirsiniz.​

CrDroid özelleştirilebilir bir aosp rom mu acaba ve resmi note 9S curtana modeli için varmı ?
Evet özelleştirilebilir. Telefonunuza uygun CrDroid sürümünü internette arayarak bulabileceğinizi umut ediyorum...

A12 için callrecorder-axet' e gerek yok. Bir eklentiyi magisk üzerinden kurarak kendi içinde sorun çözülüyor, ses kaydı yapılabiliyor. Eklentiyi size yollayabilirim.

Evet özelleştirilebilir. Telefonunuza uygun CrDroid sürümünü internette arayarak bulabileceğinizi umut ediyorum...

A12 için callrecorder-axet' e gerek yok. Bir eklentiyi magisk üzerinden kurarak kendi içinde sorun çözülüyor, ses kaydı yapılabiliyor. Eklentiyi size yollayabilirim.
Eklenti aşağıdadır. Magisk ile kurunuz.

Ekli dosyalar

• A12_AOSP_Callrecord_Proximity.zip
    5,8 MB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:
Üst Alt