bende tam olarak bundan bahsetmiştim yukarıda bu sebeple değiştirdim diyebilirim . aosp romlar sarj konusyunda iyi değil neredeyse hepsini denedim diyebilirim. miui kadar batarya koruyan rom yok şuan gördüğüm kadarıyla kernel falan işlerine girmedim belirtmek isterim.Şu mobil ağın kullandığı sarj saçmalık bunun için romu değişicem gibiResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Şarj konusunda iyi değilmi güldürme beni. EvoX deneyin.bende tam olarak bundan bahsetmiştim yukarıda bu sebeple değiştirdim diyebilirim . aosp romlar sarj konusyunda iyi değil neredeyse hepsini denedim diyebilirim. miui kadar batarya koruyan rom yok şuan gördüğüm kadarıyla kernel falan işlerine girmedim belirtmek isterim.
Şu anda evo x kullanıyorum zaten. Gülebilirsin bu aradaŞarj konusunda iyi değilmi güldürme beni. EvoX deneyin.
Mi 11 lite 4g evox yok maalesef denemek isterdimŞarj konusunda iyi değilmi güldürme beni. EvoX deneyin.
Eskiden çok güzeldi crdroid şuan şarj konusunda çok kötü denemeyin zatenMi 11 lite 4g evox yok maalesef denemek isterdim
Evox olsa denemek isterdim crdorid var şuan zaten yaEskiden çok güzeldi crdroid şuan şarj konusunda çok kötü denemeyin zaten
hocam şu aralar akım kesme sorunundan bahsediliyor var mı öyle bir şey acaba ?Sevgili arkadaşlar, malumunuz, bendeniz uslanmaz bir MIUI ve EU Rom taraftarıydım, ara sıra da olsa, muhtelif AOSP romları kurdum ve nedense bir çoğu buglu olması nedeniye, her defasında EU ya geri döndüm.Mi Max 3 cihazım için güncelleme kesileli çok oldu ve son kullandığım EU Rom zaman zaman kasmalara neden oluyordu ve TWRP den 2 wipe ile sorunu çözüyordum...
MIUI gerçekten de bir alışkanlık ve bağımlılık yapıyor diyenlere bugüne kadar tamamen katılıyordum ancak Android 12 romların çıkması ve cihazıma bunları yüklemek isteği ağır basıyordu ancak sorunsuz romu bulmak pek kolay olmuyordu.Cihazım için çıkan MIUI13 romların hepsi port romlardı ve maalesef neredeyse hepsi sorunluydu. Benim öncelikli takıntım ise bildirimlerin mutlaka sorunsuz Kilit ekranıma düşmesiydi.
Sevgili Sayın Ironsides hocam bana Ancient OS romu önerdi, kurdum ama bildirim sorunu nedeniye EU ya geri döndüm.
Sonra forumdaşlarımın da bilgi ve önerilerini almak üzere, buradaki konuyu açtım ve herkesin katkılarından yararlanmaya çalıştım, katkılarından dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
Sayın büyüğüm Nejomi hocamın da telkinleri ile en sonunda CrDroidi yükledim ve 3 gün oldu ve hiç de pişmanlık duymadım, arayüzüne bile alıştım diyebilirim, bildirimler de sorunsuz geliyor
Biz 2 gencin arasına Nusantarayı öve öve bitiremeyen Sayın Murad Ali hocamın da katılmış olması beni ziyadesiyle memnun etti
Kimler hangi cihazında CrDroidi ne zamandır kullanıyor, kullananlar kendi Launcherini mi, yoksa başka launcher mi kullanıyor, İcon pack değiştiren varmı? Kullanlar ayrıca ana ekran görüntüsünü de atarlarsa, sevinirim
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
8.12 crdroid ile ekran sürem 1 haftadır mobil veride 10 saatin altına düşmedi, bence çok iyi, oyun oynamam, geri kalan şeylerle epey yorarım telefonuEskiden çok güzeldi crdroid şuan şarj konusunda çok kötü denemeyin zaten
Bu birazda romun bakıcısı ile alakalı ben en son sürüm kullanıyorum şarj berbat malesef sürüm düşürmeyi düşünüyorum müsait bir zamanda8.12 crdroid ile ekran sürem 1 haftadır mobil veride 10 saatin altına düşmedi, bence çok iyi, oyun oynamam, geri kalan şeylerle epey yorarım telefonu